Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

BREŽICE: 65% popusta na 5x ročna anticelulitna masaža z anticelulitnim preparatom + limfna drenaža z IR toploto in elektrostimulacijo; Salon za nego telesa Princesa

BREŽICE: 65% popusta na 5x ročna anticelulitna masaža z anticelulitnim preparatom + limfna drenaža z IR toploto in elektrostimulacijo; Salon za nego telesa Princesa

64%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Salon za nego telesa Princesa
Anticelulitna masaža z anticelulitnim preparatom + limfna drenaža z IR toploto in elektrostimulacijo

Ročna anticelulitna masaža:
Ena izmed boljših terapij je vsekakor ročna anticelulitna masaža, ki sicer ni čudežna, a lahko vidno zmanjša celulit. Skupaj z uživanjem zdrave prehrane, pitjem naravne vode ter gibanjem, dokazano zmanjšuje celulit. Anticelulitne masaže zajemajo tehnike, ki mejijo na limfno drenažo in spodbujajo prekrvavitev ter razbijajo trdovraten celulit. Obenem spodbudijo izločanje odvečnih tekočin, ki se zadržujejo v naših telesih ter le še pripomorejo k izrazitemu videzu celulita. Ročna anticelulitna masaža se izvaja na stegnih in zadnjici. Maser se s svojimi prsti osredotoča na najbolj težavne predele, kjer ročno razbija celulitne celice. Masaža je lahko nekoliko neprijetna in boleča, a mnoge poročajo o zadovoljivih učinkih.

Limfna drenaža:
Današnji način življenja in slabega prehranjevanja povzroča ogromne obremenitve našega limfnega sistema z odvečno tekočino ali toksini in premajhno količino zaužite vode, zaradi tega imamo upočasnjeno delovanje limfnega sistema. Za posledico imamo počasi delujoč metabolizem in večje količine odpadnih snovi ter manj energije. Na ta način je samouničevalni krog v naših telesih sklenjen.
Zato je limfna drenaža ključni del splošnega programa za detoksikacijo. Limfna drenaža namreč pomaga zvišati raven energije, poleg tega pa tudi pospeši procese oksidacije in regeneracije v celicah. Aparat za limfno drenažo je bil načrtovan glede na rezultate raziskav, ki zajemajo naloge kot so limfna drenaža, raztapljanje maščobe, ter raba tehnološko dovršenih načinov, masiranja, elektroterapije in terapije s pritiskom za doseganje želenih učinkov.

Infrardeča toplota:
Naprava za limfno drenažo med drugim nudi tudi segrevanje vašega telesa s pomočjo infrardeče toplote, ki še pospeši izločanje toksinov iz telesa ter zmanjšuje obseg. Infrardeči grelci proizvajajo energijo, ki prodira tudi do 4cm globoko v tkivo telesa. Ogrevanje preko infrardeče toplote spodbuja presnovo in jo pospešuje, poleg tega pa še omejuje razmnoževanje virusov in bakterij. Njena prednost je tudi ta, da notranje organe spodbuja k povečani aktivnosti. Obrambna sposobnost telesa se na ta način izboljša. Telo se tako temeljito očisti in pomladi.

Elektrostimulacija:
Elektrostimulacija dosega draženje motoričnih živčnih vlaken preko električnih impulzov. Tako povzroči krčenje mišice podobno zavestnemu krčenju mišice. Elektrostimulacija na ta način dosega optimalno krčenje in to z najmanjšo možno količino energije. Iz tega razloga je stimulacija bolj prijetna in učinkovita. S takšno neinvazivno tehnologijo zlahka prilagajamo parametre stimulacije glede na potrebe posameznika in vrsto mišic.

Plačajte le 99,00 € namesto 275,00 € za ročno anticelulitno masažo v kombinaciji z limfno drenažo in elektrostimulacijo, ter se znebite odvečnega celulita!


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.