Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

1. MAJ OB REKI KOLPI, Podzemelj v Beli krajini, Slovenija - 199 EUR - 5x nočitev v mobilni hiški ob reki Kolpi za 6 oseb (4 odrasle osebe + 2 otroka do 12 let), Uporabo posteljnine in brisač, končno čiščenje

1. MAJ OB REKI KOLPI, Podzemelj v Beli krajini, Slovenija - 199 EUR - 5x nočitev v mobilni hiški ob reki Kolpi za 6 oseb (4 odrasle osebe + 2 otroka do 12 let), Uporabo posteljnine in brisač, končno čiščenje

87%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Štorklja Bela je ponovno priletela na svojo obkolpsko gnezdo v kampu Podzemelj in naznanila prihod pomladi. Privoščite si spomladanski oddih malo drugače. V objemu narave reke Kolpe se prepustite petju ptic in božanju sončnih žarkov... Zagotovite svoji družini nepozabne počitnice in spomine za celo življenje!Kamp Podzemelj se nahaja ob cesti Metlika-Črnomelj, takoj za vasjo Gradac. Leži ob Kolpi, eni najčistejših in naj toplejših rek v Sloveniji, v čudovitem, neokrnjenem naravnem okolju. Posebna prvomajska ponudba v Kampu Podzemelj ob Kolpi.

V kampu je poleg kampiranja s šotorom, prikolico ali avtodomom  možen najem mobilnih hišic. Hišice nudijo udobje štirim odraslim in dvema otrokoma. Vsaka mobilna hišica ima opremljeno  kuhinjo z dnevno sobo, ki ga lahko uredimo za pomožno ležišče, 2 spalnici ter kopalnico. Hiške imajo leseno teraso z vrtno garnituro, s pogledom na zaliv reke Kolpe. Pred hiško je žar kamin za prijetno druženje, okoli pa je veliko prostora za parkiranje avta ter otroško igro. Kamp Podzemelj, kjer je eno najlepših in najbolj urejenih kopališč na Kolpi je priljubljen  tudi zaradi njihove gostinske ponudbe v prijetni letni restavraciji, kjer se lahko dogovorite za zajtrk, polpenzion ali polni penzion. 

Poleg restavracije je urejeno otroško igrišče za najmlajše, v kampu pa so na voljo še športna igrišča kot je igrišče za odbojko na mivki, košarko, mini golf, badminton, mali nogomet ter namizni tenis. Gosti kampa si lahko sposodijo kanu  ali sup , ali se odločijo za organizirano čolnarjenje po reki Kolpi. Na voljo so ribiške karte za ljubitelje ribolova, ter številne pohodniške ter kolesarske poti z izhodiščem v kampu.  Tam si lahko sposodite kolesa in odpravite na raziskovanje neokrnjene narave Bele krajine ter krajinskega parka Kolpa. Prijetni in zanimivi so tudi obiski bližnjih zidanic s pokušino odličnih belokranjskih vin. Kamp je poznan po miru, tako da se boste lahko dobro odpočili in nabrali novo energijo. Enakega mnenja je tudi mlada štorklja, ki si je za gnezdenje in vzgojo mladičev izbrala prav Kamp Podzemelj.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.