Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

HOTEL BELA KRAJINA, Metlika, Slovenija - 119 EUR - 2x nočitev v Comfort dvoposteljni sobi s polpenzionom za 2 osebi, Dobrodošlica s tradicionalno belokranjsko pogačo in pijača

HOTEL BELA KRAJINA, Metlika, Slovenija - 119 EUR - 2x nočitev v Comfort dvoposteljni sobi s polpenzionom za 2 osebi, Dobrodošlica s tradicionalno belokranjsko pogačo in pijača

91%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Predstavljajte si, da s kanujem mirno drsite po lenobni reki in uživate v žuborenju narave. Odlomite si košček belokranjske pogače in užijte sonce ujeto v kozarec vina. Sprehodite se med šumečimi belimi brezami in steljniki. Obiščite majhne vasice ujete v slikovito kulturno krajino. Odprite vse čute in prepustite se razvajanju. Bela krajina, deželica na skrajnem jugovzhodu Slovenije vam ponuja to, in še več. Nekateri pravijo, da je Bela krajina najlepša prav spomladi, ko se narava prebudi in zaživi  v vsej svoji neokrnjeni lepoti.

Hotel Bela krajina se nahaja v starem mestnem jedru Metlike. Gostom je na voljo 26 sodobno opremljenih klimatiziranih sob ter odlična restavracija s pestrim izborom hišnih specialitet, tradicionalnih jedi in odličnih lokalnih vin. Izhajajoč iz naziva je tema opreme in detajlov v celotni posvečena Beli krajini. Tople barve vzbujajo pozitivno energijo, toplino in domačnost v novem okolju.

V sklopu hotela deluje tudi popolnoma obnovljena in klimatizirana restavracija z 120 sedeži ter 12 zunanjimi sedeži na mali terasi. Hotel dnevno nudi tudi toplo malico, kosila in jedi po naročilu. Pripravijo tudi raznolike belokranjske, slovenske in mednarodne kulinarične specialitete. Vsakega gosta sprejmejo z tradicionalno belokranjsko pogačo.
Gostom sta na voljo brezplačen parkirni prostor in brezplačen dostop do interneta.

V bližnji okolici se nahaja reka Kolpa, ena najlepših kopalnih rek v Evropi. Čolnarjenje, rafting, kopanje in poležavanje ob reki so le nekatere od možnosti, ki jih nudi reka Kolpa s svojo okolico.
Bela Krajina pa je idealna za raziskovanje s kolesi (možnosti izposoje ter seznam kolesarskih poti nudimo tudi v samem hotelu). Prijetni in zanimivi so tudi obiski bližnjih zidanic s pokušino odličnih belokranjskih vin. Bližnja okolica nudi možnosti za pohodništvo, gobarjenje, jahanje in izlete po Krajinskem parku Kolpa.

Prijazno osebje hotela vam bo z veseljem pomagalo pri odkrivanju zgodb in spoznavanju naravnih in kulturnih znamenitosti Bele krajine in reke Kolpe.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.