Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

70% popust na dvoje hlače za oblikovanje telesa DRUGA KOŽA,ki izoblikujejo in učvrstijo vašo postavo ter vam pomaga odstraniti toksine in kalorije+BREZPLAČNA dostava

70% popust na dvoje hlače za oblikovanje telesa DRUGA KOŽA,ki izoblikujejo in učvrstijo vašo postavo ter vam pomaga odstraniti toksine in kalorije+BREZPLAČNA dostava

70%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


p align="center"> 
Želite prihraniti na času in denarju? Za vas imamo rešitev. Skrijte nadležne kilograme v hlačah vaša DRUGA KOŽA.
RECITE dovolj je ohlapnih oblačil, te  vas naredijo še močnejše postave. S pomočjo hlač za oblikovanje telesa, druga koža boste  poudarili vašo ženskost in pritegnili številne zavidajoče poglede. Za vaše nepravilnosti, ki vas motijo boste vedeli samo vi. Vaša druga koža prikrije tudi najbolj kritične točke na vašem telesu. Verjetno se že sprašujete, kako je to možno, kupite hlače in se prepričajte sami v TAKOJŠNJO moč hlač.
dvignejo zadnjico, tako da izgleda čvrstazgladijo trebuh, tako da je videti čvrst in ravenprikrijejo odvečne blazinice okoli pasuoblikujejo vaše bokeposkrbijo za ožja stegnastegna zgladijo, tako da celulit ni videnPoleg tega, DRUGA KOŽA,  vam pomaga odstraniti toksine in kalorije. Oblecite hlače DRUGA KOŽA in postanite samozavestni in privlačni.Hlačke enostavno oblecite preko običajnega spodnjega perila nato pa jih povlecite vse tja do prsi. Rezultat bo viden takoj, kajti hlačke poskrbijo, da postanete vitkejši.Ker daje odlično oporo telesu in stisne na pravih mestih, boste lahko oblekle tudi  manjša oblačila. »Leta so se nabirala kilogrami pa tudi. Leta in leta diet rezultata pa od nikoder. Zbrala sem pogum in si rekla konec, kupila sem si hlačke DRUGA KOŽA   in sedaj se vedno raje pogledam v ogledalo.« Material je lahek in zračen, tako da se v hlačkah ne boste potili. Narejene so iz nežnega in tankega materiala, ki ne povzroča srbenja in robovi ne bodo vidni. Nihče ne bo vedel, kaj nosite pod obleko. Naj bodo tesne kavbojke, oprijete majčke ali večerne obleke, v vseh lahko izgledate čudovito.
Še nekaj podrobnosti o hlačkah DRUGA KOŽA:
Hlačke lahko perete v pralnem stroju tako kot vsako drugo oblačilo, likati jih ne smete.Lahko jih nosite namesto spodnjega perila.Čipkasti trak bo poskrbel, da se izdelek ne bo nagubal ali zvil.
Barva: črna in bež barva.

Velikost:  M ,L, XL
Material: najlona (92%) in elastana (8%).


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.