Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Wellness Špik: Celodnevno kopanje in savnanje za 2 osebi -46%

Wellness Špik: Celodnevno kopanje in savnanje za 2 osebi -46%

88%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Odkrijta skrivnosti dobrega počutja in uživajta v kopanju in savnanju v Gozd Martuljku! Celodnevno kopanje in savnanje v Wellness Špik, za 2 osebi, le 26 €, namesto 48 €!



Kaj ponudba vključuje?
Celodnevno kopanje in savnanje v Wellness Špik za 2 osebi.Velja za vstop med tednom ali za vikend.Dodatne UGODNOSTI za kupce Mestoidej: -20% na vse masaže za kupce Mestoidej v Centru Lepote Špik!*Ponudba velja za 2 osebi.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja do 30.6.2015.Opis ponudbe
V Kranjski Gori vas pričakujejo živahna doživetja Julijskih Alp. Odkrijte skrivnosti dobrega počutja v bogati wellness ponudbi Wellnes Špik.
Svet vode Špik obsega 250 m2 in ponuja pestro izbiro bazenov za vsak okus. V sprostitvenem bazenu se boste lahko masirali pod slapom in na klopeh za masažo. Za aktivne plavalce je poskrbljeno s plavalnim bazenom, kjer lahko plavate proti toku, otrokom pa je namenjen otroški bazen z igrali.
Svet savn je raj za sproščanje. V njem so finska, zeliščna in turška savna, kjer vam je vedno na voljo piling telesa. Ohladite se lahko v ledenici in ohlajevalnem bazenu, zmasirate v masažnem bazenu in se sprostite na udobnih ležalnikih ali tepidarijih.
Ne pozabita izkorisititi še 20% popusta na vse masaže za kupce Mestoidej.
Plačajte le 6 € in pridobite potrdilo o ekskluzivni ceni. Celodnevno kopanje in savnanje, za 2 osebi, vas bo stalo le 26 €, namesto 48 €. Na strani Mestoidej s klikom na KUPI rezervirate svoje mesto za le 6 €, preostalih 20 € pa plačate direktno pri ponudniku.
Opombe
Za več informacij se obrnite na 04 587 75 80.Potrdilo o ekskluzivni ceni morate predložiti ob začetku koriščenja storitve ponudnika.Lokacija ponudnika: Jezerci 21, 4282 Gozd Martuljek.Ponudba velja za 2 osebi.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja do 30.6.2015.Za več zaporednih koriščenj lahko kupite več potrdil o ekskluzivni ceni.Rok plačila UPN obrazca je 48h od rezervacije.Preostali znesek 20 € plačate neposredno ponudniku na dan koriščenja oz. v dogovoru s ponudnikom.*Dodatne UGODNOSTI: 20% popust na vse masaže za kupce Mestoidej! Masaža se doplača pri ponudniku.Aktivirano potrdilo najdete v zavihku Moj profil.Potrdilo je nevračljivo.O ponudniku:
Ponudnik: Wellness Špik, Hit Alpinea d.d. Kontaktni podatki: 04 587 75 80 Lokacija ponudnika: Jezerci 21, 4282 Gozd Martuljek



Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.