Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Hotel Kras 4*: Oddih v SUITI s teraso nedaleč od Predjamskega gradu in Postojnske jame -51% Vključena romantična večerja!

Hotel Kras 4*: Oddih v SUITI s teraso nedaleč od Predjamskega gradu in Postojnske jame -51% Vključena romantična večerja!

90%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Oddih v elegantni SUITI s teraso, zajtrk, gurmanska večerja ter tortica v hotelski kavarni le 75 €, namesto 152 € za 2 osebi! Le korak od Postojnske jame in Predjamskega gradu, ki visoko v steni obvladuje okolico idilične vasice...



Kaj ponudba vključuje?
1x nočitev v prestižni SUITI s teraso za 2 osebi,1x bogat zajtrk za 2 osebi,1x večerja v restavraciji Erasmus za 2 osebi (Hotel Epicenter*) - 3 hodna večerja: juha, glavna jed s prilogo in solato, sladica,tortica v hotelski kavarni Kras za 2 osebi,pijača dobrodošlica za 2 osebi.Apartmajska suita z LCD televizijo, mini barom, sefom, …Brezžični internet v sobi.Ponudba velja za 2 osebi.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja do 31.8.2015.Opis ponudbe
Preživite krajši oddih v moderno opremljenem hotelu Kras 4* na odlični lokaciji v središču Postojne. Dan si popestrite z ogledom svetovno znane Postojnske jame (slika 10), kjer domuje človeška ribica in Predjamskega gradu, ki je romantičen je skozi vse leto (slika 1). Zvečer pa si privoščite romantično večerjo v restavraciji Erasmus ter se zabavajte na bowlingu Hotela Epicenter. Mestoidej svojim obiskovalcem nudi le najboljše, zato smo v tokratno ponudbo vključili le najboljše hotelske sobe – SUITO s teraso. Vsak luksuzni apartma oz. suita odraža svojo kraško eleganco in ob tem nudi razkošje atraktivnega prostora - prostorno dnevno sobo, spalnico z zakonskim ležiščem, dve LCD televiziji, sodobno opremljeno kopalnico kot tudi teraso s čudovitim razgledom na mestno središče Postojne. Apartmaji so primerni tudi za manjše poslovne sestanke, kjer je na voljo dnevni prostor z delovnim kotičkom ter sejno mizo.
Ekskluzivni apartmaji so:
klimatizirani,opremljeni z LCD televizorji,kabelskimi TV programi,direktno telefonsko linijo,brezplačno internetno povezavo,kartičnim sistemom odpiranja vrat,mini barom,sefom inkozmetičnim ogledalom.V pritličju hotela Kras lahko zaidete v slaščičarno ali kavarno, ki ima teraso, katera se razprostira na ploščadi mestnega središča in nudi čudovit razgled na mestno dogajanje ob jutranji kavi, prijetnem klepetu ali branju dnevnega časopisa. Posladkajta se s tortico, ki je vključena v paket.
Le 10 km oddaljen od Postojnske jame, pri idilični vasici Predjama, visoko v steni obvladuje okolico Predjamski grad. Grad je zanimiv in romantičen skozi vse leto, zato ga ne smete pozabiti obiskati (slika 1).
Če se radi razvajate vam priporočamo obisk Wellness Postojna, ki se nahaja v Hotelu Epicenter le slaba 2 km vožnje od Hotela Kras (slika 6 in 7).
Plačajte le 16 € in pridobite potrdilo o ekskluzivni ceni. Oddih v SUITI s teraso nedaleč od Predjamskega gradu in Postojnske jame, za 2 osebi, vas bo stal le 75 €, namesto 152 €. Na strani Mestoidej s klikom na KUPI rezervirate svoje mesto za 16 €, preostali znesek 59 € pa plačate direktno pri ponudniku.
Opombe
Obvezna predhodna rezervacija pri ponudniku na 05 700 23 00 ali booking@hotel-kras.si.*Hotel Epicenter je od Hotela Kras oddaljen 2 km vožnje z avtomobilom.Potrdilo o ekskluzivni ceni morate predložiti ob začetku koriščenja storitve ponudnika.Lokacija ponudnika: Tržaška cesta 1, 6239 Postojna.Ponudba velja za 2 osebi.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja do 31.8.2015.Doplačilo: Turistična taksa ni vključena v ceno.Za več zaporednih koriščenj lahko kupite več potrdil o ekskluzivni ceni.Rok plačila UPN obrazca je 48h od rezervacije.Preostali znesek 59 € plačate neposredno ponudniku na dan koriščenja oz. v dogovoru s ponudnikom.Aktivirano potrdilo najdete v zavihku Moj profil.Potrdilo je nevračljivo.O ponudniku:
Ponudnik: Hotel Kras 4* Kontaktni podatki: 05 700 23 00 ali booking@hotel-kras.si Lokacija ponudnika: Tržaška cesta 1, 6239 Postojna


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.