Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

4 dnevni POMLADNI ODDIH v Istri za do 2 ali 4 osebe v Vili Nina*** v Fažani (Pula)

4 dnevni POMLADNI ODDIH v Istri za do 2 ali 4 osebe v Vili Nina*** v Fažani (Pula)

50%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


strong>Preživite prelepe počitnice v Istri ob morju. Ta polotok v obliki srca, sega globoko v čisto modrino Jadranskega morja in je vrt lepote, ki odpira vrata sončnega in toplega Mediterana. Dovolite si jih odpreti brez obotavljanja in sanjske počitnice bodo postale resničnost. Večkulturni in gostoljubni kraj, ki v majhnem prostoru lepo združuje številne razlike.
Ponudba 1 zajema (60€):
- 4 dnevni oddih / 3 nočitve za do 2 osebi v Vili Nina ***
Ponudba 2 zajema (90€): 
- 4 dnevni oddih / 3 nočitve za do 4 osebe v Vili Nina ***
Mala Villa Nina je ocenjena s tremi zvezdicami in je svoja vrata odprla leta 2013. Se nahaja v Istri, v slikoviti vasici v bližini Pule. Moderno opremljena, v celoti klimatizirana vila vam ponuja prijetno bivanje skozi vse leto, predvsem družinam z otroki, kot tudi majhnim skupinam. 
Vila ima 8 udobno opremljenih aprtmajev, od katerih je eden za 6 oseb in 7 ostalih za 2 + 2 osebi. Vsak od njih ima svoje sanitarije (tuš kabina), balkon, satelitsko televizijo in telefonsko linio.
FAŽANA
Premik v smeri turizma, ki ga je izvedla izjava, kjer se Brijuni razglasijo kot "National Park" in vse pomembne spremembe v devedesetih letih ter obnovitveni procesi po letu 2003, je pripomoglo k temu, da je danes Fažana izjemno obiskana in pohvaljena turistična destinacija. Panoramski razgled s fažanske obale prikazuje slikovito identiteto Fažane, od ribiškega pristanišča, rive polne kavarn in restavracij, domačnosti do živahnosti lucije.
PULA
Največje mesto na Istrskem polotoku ponuja raznolikost in veliko zanimivosti za ljubitelje kulture. Pula ima bogato, kar tri tisoč let staro preteklost, ki je razvidna v vsakem koraku, ki vodi v staro mestno jedro. Začne in konča se z rimskim amfiteatrom Areno. 
Na sprehodu skozi Pulo boste opazili številne spomenike rimske arhitekture: slavolok iz 1. stoletja pred našim štetjem, Hercules in Dvojna vrata, Avgustov hram in majhno rimsko gledališče v središču mesta. Posebno doživetje pa boste našli med počitkov na glavnem mestnem trgu Forum, ki svojo funkcijo zbiranja množic opravlja že iz časa cesarja Avgusta.
ISTRA
Modro morje, bel kamen in zelena notranjost je tipična barvna shema Istre, največjega Hrvaškega polotoka. Nsprotje njene modrine je zelena notranjost in akropolsko mestece, ki na pol poti med resničnostjo in sanjami, briše to tanko črto, ki loči realnost od halucinacij. In nato se vse spreminja samo v vašo zgodbo.

 


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.