Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

HOTEL OASIS, Krf, Grčija - 99 EUR - 7x nočitev v standardni dvoposteljni sobi za 1 osebo, 7x zajtrk za 1 osebo

HOTEL OASIS, Krf, Grčija - 99 EUR - 7x nočitev v standardni dvoposteljni sobi za 1 osebo, 7x zajtrk za 1 osebo

94%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Če želite pobegniteod rutine, če želite biti v središču svetovljanskega Krfa, če želite uživati vpogledu na znani »Pontikonissi« z balkona ... potem je hotel Oasis prava izbiraza vas! Neverjetna Megabon ponudba vas pelje na otok Krf po izjemni ceni!

Zasebne plaže s tuši, senčniki in ležalniki so na voljo vsemgostom. Poleg hotela se nahaja tudi javna peščena plaža. Osvežitev insprostitev boste našli tudi ob hotelskem bazenu s osvežujočo vodo.Vse sobe v glavni stavbi in bungalovih razpolagajo scentralnim gretjem, klimo, hladilnikom, TV-jem, sušilcem za lase, direktnotelefonsko linijo, brezžičnim internetom v sobah z wi-fi cono, balkonom spogledom na morje (večina sob), na voljo tudi pogled na vrt ali bazen, zvočnoizolirana okna v sobah glavne stavbe.

Perama se nahaja v središču otoka, na vzhodu. To je odličnaizhodiščna točka za raziskovanje otoka. Perama je majhno slikovito mestece, kije od središča mesta oddaljeno le 8 km. Oravno v tem mestecu se je zadrževaltudi znani angleški pisatelj in pesnik Gerald Durell. V Perami boste našliodlično izbiro storitev, tako da lahko svoj prosti čas preživite v številnihrestavracijah in kavarnah. Če želite resnično doživeti otok in ga raziskati, vampriporočamo najem avtomobila, motorja ali kolesa.

Znamenitosti, ki si jih lahko ogledate: samostan Vlaherena,Pontikonissi, Most kralja Kaizerja, zaščiteno laguno Chalikiopoulos,palačo Achillion, tradicionalno ribiško vasico Benitses (10-45 minut hoje).
Če boste imeli srečo, boste medsprehajanjem videli tudi skrite morske jame, francosko vojno pokopališče, grškein rimske antične spomenike, ...


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.