Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

HOTEL AQUAMARIN, Héviz, Madžarska - 108 EUR - 2x nočitev v Deluxe dvoposteljni sobi "B" za 2 osebi, 2x polpenzion (zajtrk in večerja) za 2 osebi

HOTEL AQUAMARIN, Héviz, Madžarska - 108 EUR - 2x nočitev v Deluxe dvoposteljni sobi "B" za 2 osebi, 2x polpenzion (zajtrk in večerja) za 2 osebi

91%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Hotel Aquamarin se nahaja v Hévízu zelo blizu centra mesta. Hotel je znan po starem vodnem stolpu, ki se stoji na območju hotela. Hotel ima lastni izvir, globine 117.9 metrov, kjer v minuti preteče 200 litrov vode, s temperaturo 41-42 stopinj.  Hotel ima en zunanji (160 m2) in dva notranja hidro terapevtska bazena (34-38 stopinj), kjer lahko uživate celo leto.  

Počutite se kot doma in uživajte vpomirjujočem vzdušju v luksuznih sobah. Sobe v krilu B so bile popolnomaprenovljene leta 2009. Vseh 52 dvoposteljnih Deluxe sob razpolagajo s TV-jem,telefonom, mini barom, kopalnico s tušem, ločenim straniščem, brisačami. Vsesobe imajo tudi balkon.

Zdravstvene storitve so zelo pomembne za zdravljenje, preprečevanje in rehabilitacijo motenj  motoričnega sistema in vključujejo: neomejeno uporabo termalne kopeli, savno, slano kabino, fitness sobo in infra savno (ob doplačilu). Če se želite zabavati je v hotelu na voljo tudi biljard ali namizni nogomet. 

Hotelska restavracija gostom ponuja mednarodne in madžarske specialitete. Espresso bar ima lepo teraso, kjer lahko kadarkoli spijete odlično kavo ali čaj. V bližini hotela se nahajajo igrišča za tenis, nogometno igrišče, športna dvorana, prostor za balinanje, jahanje konjev in ribolov.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.