Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

74% popusta - All inclusive nega (oseb: 1) v vrednosti 190€, le za 49€

74% popusta - All inclusive nega (oseb: 1) v vrednosti 190€, le za 49€

96%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Masaža hrbtenice in hrbta (30 minut)
Nega obraza z ultrazvokom (30 minut)
Pedikura (30 minut) in manikira (30 minut)
Kupon je unovčljiv do...


Privoščite si popolno sprostitev v Centru zdravja in lepota - Imperija! Ponudba vključuje all inclusive nego telesa - masažo, manikiro in pedikuro ter popolno nego obraza. Preživite sproščujoč dan in se pripravite na nove podvige sveži in urejeni!

Masaža hrbtenice sprosti zakrčene mišice vratu, poveča prekrvavitev vratnega predela, odpravlja manjše tegobe (trd vrat pri jutranjem vstajanju, slabo gibljivost vstran in naprej-nazaj, itd) ter občutno zmanjšuje bolečine pri kroničnih stanjih. Terapevtska masaža hrbta odpravi vozle zakrčenih mišičnih vlaken, razmiga lopatice in tako pripomore pri korekciji drže prsnega dela hrbtenice. Terapevtska masaža hrbta je zelo uspešna pri vseh težavah s križem, vključujoč kronični išijas in lumbago. Z masažo se zelo olajša probleme s križem. Ledvena hrbtenica se prekrvavi in pregreje na najbolj naraven način, diski so bolj prožni in mišice se sprostijo.

Naš obraz je tisto, po čemer si nas ljudje zapomnijo, nas ocenjujejo in sodijo. Zato je skrb za obraz ena izmed ključnih stvari za lepoto in dobro počutje vsakega posameznika. Glede na tip kože Vam ponujamo klasično in terapevtsko nego. Samo trajanje tretmaja je odvisno od nečistosti in tipa kože, od želje stranke in vrste maske. Slednjo lahko naredimo v kombinaciji z masažo, na koži pa so lahko od 10 pa vse do 30 minut. Vsaka koža ni primerna za masažo, zato se skupaj odločimo, kakšno nego bomo naredili. Za nego uporabljamo kozmetiko Eve Taylor z aromaterapijo.

Dandanes imamo vse več težav z nogami in stopali. Vsakodnevne obremenitve, pretesna in nepravilna obutev ter prekomerna telesna teža sčasoma puščajo neprijetne posledice, kot so utrujene in zatekle noge, kurja očesa, otiščanci, suha in trda koža in še bi lahko naštevali. Da bi nevšečnosti preprečili ali vsaj ublažili, vam priporočamo redno in pravilno nego nog in stopal. Redne obiske pri pedikerju priporočamo na 4 do 6 tednov, glede na težave, ki jih imamo oziroma nego, ki jo potrebujejo naša stopala.

Odstranimo in uredimo obnohtno kožico in nohte oblikujemo. Tako nohte same, kot obnohtno kožico nahranimo z oljem, ki vsebuje vitamine A, E, F in proteine. Olje obnohtno kožico poživi in jo naredi prožno. Nato uporabimo utrjevalec, ki ščiti in utrjuje naravne nohte. Preprečuje cepljenje in lomljenje nohtov. Dlani zmasiramo in po želji nohte nalakiramo.


Podarite drugim tisto, kar bi želeli imeti sami: darilo za telo in dušo. Darilne bone dobite v Centru lepote in zdravja kozmetičnega salona IMPERIJA . Lahko pa ga naročite tudi po telefonu in preko elektronske pošte.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.