Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Permanentni MAKE UP USTNIC v salonu ULTRA-S v Trzinu

Permanentni MAKE UP USTNIC v salonu ULTRA-S v Trzinu

50%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


strong>V zadnjem času je vse bolj priljubljen permanentni make-up, saj so ženske vse bolj zaposlene in nimajo ne časa ne volje, da bi nenehno nanašale rdečilo na ustnice ali poudarjale svoje obrvi in oči. Prav zato je odlična rešitev obstojni make up, ki ga ni treba znova in znova nanašati. 
Permanentni make up vam pomaga, da boste tudi na plaži, v savni, bazenu, športu ali pri napornih poslovnih obveznostih videti čudovite tudi brez zamudnega vsakodnevnega ličenja. S trajnim ličenjem boste ves dan videti preprosto lepe. 
Vse ženske si rade poudarimo ustnice, saj tako izgledamo še bolj ženstvene. Nekatere si jih samo obrobijo, nekatere uporabljalo le lipgloos za lesk, nekatere pa si jih tudi dorišejo, da izgledajo bolj polne in večje. Vendar kaj pa, ko si šminko odstranite in vam videz bledih ustnic ni všeč? Takrat se odločite za permenantni makeup ustnic. V Salonu Ultra-S uporabljajo kvalitetne pigmente, kateri so na voljo v različnih odtenkih, ki pa jih medsebojno tudi mešajo, da se lahko dobro približajo tistemu, kar vam je najbolj všeč. Permanentni makeup za ustnice je tudi dobra rešitev, če si želite le popravek asimetrije v naravni barvi.
Zakaj in za koga je primerno?
Za permanentni makeup se odločimo, ker si enostavno želimo biti urejene in dovršene ves čas in ne le za službo ali ob posebnih priložnostih. S permanentnim ličenjem si prihranimo jutranji čas in nervozo, ko si moramo natančno zarisati linije na očeh ali poudariti obrvi in ustnice. To je še posebje priročno pri tistih ženskah, ki so slabovidne in zato tudi starost tu ni omejitev, ravno nasprotno. Veliko mojih strank je žensk po 70. letu starosti, saj linije ustnic zbledijo ob enem pa se začnejo soočati z izgubo ali redčenjem dlačic kot so obrvi in trepalnice. Mnoge tudi zase pravijo, da niso dovolj natančne in ne vedo kako se pravilno ličiti, da bi ob enem še vedno izgledale kar se da naravno. 
Torej bodite urejene ves čas; doma, na morju, ko ste športno aktivne ali ko si privoščite wellness razvajanja...


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.