Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

LENART V SLOV. GORICAH: 60% popusta na delavnico Upravljanje s časom za osnovnošolce in srednješolce; Akademija dosežkov

LENART V SLOV. GORICAH: 60% popusta na delavnico Upravljanje s časom za osnovnošolce in srednješolce; Akademija dosežkov

60%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


AKADEMIJA DOSEŽKOV
Upravljanje s časom za osnovnošolce in srednješolce

Koliko časa naj namenim učenju? Kdaj naj začnem pripravo na ocenjevanje znanja? Kdaj naj se učim? Koliko časa boš namenil zabavi, družini, prijateljem? Boš lahko še vedno obiskoval svoje interesne skupine, se ukvarjal s svojimi hobiji?

Z optimalno organizacijo časa bo tudi vaš osnovnošolec uspešno usklajeval svoje šolske obveznosti, hobije in čas za sprostitev, ob tem pa pri ocenjevanjih znanja dosegal višje ocene.

Delavnica je namenjena vsem osnovnošolcem in srednješolcem, ki
  • bi radi z uspešnim upravljanjem časa izboljšali svoje ocene in organizirali svoj prosti čas,
  • želijo s preprostimi spremembami povečati svoj uspeh tudi izven šole,
  • nimajo dovolj časa za prostočasne aktivnosti,
  • prelagajo stvari v prihodnost,
  • in vsem drugim, ki menijo, da bi delavnica pozitivno vplivala na njihovo življenje.

Udeleženec se bo naučil strategij in tehnik

  • zastavljanja ciljev,
  • postavljanja prioritet,
  • vnaprejšnjega načrtovanja,
  • ustvarjanja urnika,
  • opravljanja evalvacije.

Podrobnejši načrt delavnice
  1. Uvodni sestanek (30 minut). Na uvodnem sestanku se starš in izvajalec, ki bo delal z vašim otrokom, spoznata. Sestanek poteka brez prisotnosti otroka. Starš izvajalcu predstavi otrokove navade, povezane z upravljanjem časa, kot jih vidi on sam. Pogovorimo se o učnih navadah vašega otroka, predstavite nam glavni razlog za vključitev v delavnico.
  2. Srečanje izvajalca in otroka (45 minut). Delavnico Učenje učenja popolnoma prilagodimo vašemu otroku, zato je prvo srečanje izvajalca in otroka namenjeno izvajalčevemu spoznavanju otroka. Skupaj bosta pregledala vse obveznosti, prostočasne aktivnosti in navade.
  3. Delavnica. Delavnica je sestavljena iz več delov.
    • 1. del delavnice (90 minut): Kako si zastaviti cilje in postaviti prioritete (otrok se nauči zastavljati cilje in postaviti prioritete).
    • 2. del delavnice (90 minut): Kako načrtovati in kreirati svoj urnik (otrok pridobi spretnosti načrtovanja in kreiranja urnika, nauči se tudi pomembnosti načrtovanja odmorov in prostega časa).
    • 3. del delavnice (90 minut): Skupno kreiranje individualnega otrokovega urnika (otrok znanje iz prejšnje delavnice še poglobi, saj vodeno ustvari svoj izbrani urnik (tedenski, mesečni, polletni, letni).
  4. Samoevalvacija (30 minut). Otrok uporabi novo pridobljeno znanje samoevalvacije in oceni znanje, pridobljeno na delavnici. Izvajalcu predstavi šibka in močna področja na področju upravljanja časa in izvajalcu po potrebi predstavi nejasnosti, ki so se morebiti pojavile, da jih skupaj razrešita.

Delavnica Upravljanje s časom za osnovnošolce in srednješolce zajema 6 srečanj (skupaj 6 šolskih ur dela izvajalca ter 1 polno uro (2x 30 minut), ki zajema uvodni sestanek in evalvacijo ter samoevalvacijo).

Če niste osnovnošolec ali srednješolec in bi se kljub vsemu radi naučili upravljati s časom, je možna prilagojena oblika delavnice, koristite lahko bon, namenjen osnovnošolcem in srednješolcem.

Plačajte le 112,00 € namesto 280,00 € za delavnico Upravljanje s časom za osnovnošolce in srednješolce in se naučite optimalno razporejati čas za učenje in ostale dejavnosti!


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.