Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Pomlad v Penzionu Boka, Bovec, Slovenija - 66,00 EUR - 1x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi, 1x polpenzion za 2 osebi

Pomlad v Penzionu Boka, Bovec, Slovenija - 66,00 EUR - 1x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi, 1x polpenzion za 2 osebi

91%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Tam, kjer se Boka privije k Soči... kjer odmeva šumenje najmogočnejšega slovenskega slapa Boka ... kjer se čas prilagodi naravi ... kjer se telo in duša ponovno začutita. Tam, vas prijazno sprejme ekipa Penziona Boka, ki vas popelje v Čisto doživetje!

Prisrčno vabljeni na spomladanski sprostitev v Bovec, prepustite se lahko naravnim lepotam bovškega konca, raziskujete kulinariko, podoživite zgodovinske dogodke ali pa se enostavno prepustite adrenalinskim užitkom pri pestri izbiri športnih dejavnosti.

Penzion Boka je odlično izhodišče za številne aktivnosti, saj se nahaja v neposredni bližini smaragdne reke Soče, ki je pravi raj za ribiče kakor tudi za adrenalinske spuste po njenih brzicah. V bližnji okolici penziona si lahko ogledate naravne znamenitosti in se podate na krajše ali daljše pohode ali pa se s kolesom odpravite na izlet v neokrnjeno naravo.

Penzion Boka nudi 16 dvoposteljnih sob z možnostjo dodatnega ležišča in 4 suite s 4 ležišči, ki so idealne za družine. Razvajali vas bojo z izvrstno kulinariko in slastnimi domačimi slaščicami, prijazno osebje pa vam bo v pomoč pri organizaciji vsakodnevnih aktivnosti.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.