Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Wellness Skok Mozirje: Zasebni najem oaze savn in prostora z jacuzzijem -50%

Wellness Skok Mozirje: Zasebni najem oaze savn in prostora z jacuzzijem -50%

92%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Privoščita si 3-urni zakup celotne oaze savn z jacuzzijem v Wellness Skok Mozirje in poskrbite za pomladno razstrupljanje telesa. V oazi savn vam je nampreč poleg finske, zeliščne savne in jacuzzija, na voljo INFRA savna, ki telo...



Kaj ponudba vključuje?
Zasebni najem oaze savn za 2 osebi (finska, zeliščna, infra savna in jacuzzi),uporaba prostora z jacuzzijem oz. masažnim bazenom (romantična dekoracija),specialni čaj za razstrupljanje, voda, sveže sadje,brisača in copati.Trajanje: 3 ure.Ponudba je odlična tudi za pomladno razstrupljanje telesa, saj vam je v oazi savn na voljo INFRA savna.Ponudba velja za 2 osebi. Možnost razvajanja do 6 oseb*.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja do 26.6.2015.Opis ponudbe
Presenetite svojega dragega ali drago s paketom razvajanja za pare v Wellness Skok Mozirje 4*, v objemu gozdov Zgornje savinjske doline.
Razvajala se bosta s 3-urnim zakupom wellness prostora, kjer vama bodo na voljo finska, zeliščna in infra rdeča savna, ter jacuzzi. Prepustite se razvajanju v savnah, žuborenju mehurčkov v jacuzziju ter se spočijta na počivalnikih. V wellnessu pa vama bo na voljo tudi specialni čaj za razstrupljanje, voda ter sveže sadje.
Ponudba je odlična za pomladno razstrupljanje telesa, saj vam je v oazi savn na voljo INFRA savna, ki je najboljša za čiščenje telesa. Specifično elektromagnetno delovanje infrardeče savne namreč deluje tako, do žarki prodirajo globlje in ogrevajo telo »od znotraj navzven«, s tem se ohranja ravnovesje elektrolitov (magnezija, kalija, natrija in klora) teromogoči izločanje toksinov.
V Wellness Skok Morirje imata na voljo tudi pester izbor masaž, ki si jih lahko privoščita pred ali po savnanju (z doplačilom pri ponudniku). Plačajte le 10 € in pridobite potrdilo o ekskluzivni ceni. Zasebni najem oaze savn in prostora z jacuzzijem, za 2 osebi, vas bo stalo le 59 €, namesto 118 €. Na strani Mestoidej s klikom na KUPI rezervirate svoje mesto za le 10 €, preostalih 49 € pa plačate direktno pri ponudniku.
Opombe
Obvezna predhodna rezervacija pri ponudniku na info@apartmajimozirje.si, 03 828 0 400, 041 450 451.Potrdilo o ekskluzivni ceni morate predložiti ob začetku koriščenja storitve ponudnika.Lokacija ponudnika: Cesta na Lepo njivo 17a, Mozirje.Ponudba velja za 2 osebi.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja do vključno 26.6.2015.Za več zaporednih koriščenj lahko kupite več potrdil o ekskluzivni ceni.Rok plačila UPN obrazca je 48h od rezervacije.Preostali znesek 49 € plačate neposredno ponudniku na dan koriščenja oz. v dogovoru s ponudnikom.* Doplačilo za dodatno osebo: 15 €. Doplačilo se plača direktno pri ponudniku.Aktivirano potrdilo najdete v zavihku Moj profil.Potrdilo je nevračljivo.O ponudniku:
Ponudnik: Wellness Skok Mozirje Kontaktni podatki: 03 828 0 400 ali 041 450 450 Lokacija ponudnika: Cesta na Lepo njivo 17a, Mozirje


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.