Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

BELA ZALIVKA (plomba na 1-3 ploskvah) na kateremkoli zobu v Stomatološki ordinaciji Strehovec dr. Jagoda v Ljubljani

BELA ZALIVKA (plomba na 1-3 ploskvah) na kateremkoli zobu v Stomatološki ordinaciji Strehovec dr. Jagoda v Ljubljani

66%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


p>Nasmeh je najlepši make-up, kajne? Lepi, zdravi zobje so veliko bogastvo, za katerega pa moramo skrbeti in ga negovati. 
Za zdrave zobe in dlesni je potrebna vsakodnevna temeljita ustna higiena in redni zobozdravniški pregledi, kjer vam svetujejo in ustrezno popravijo zobe. Privoščite svojim zobem in dlesnim najboljšo profesionalno zobozdravstveno nego.
V današnji ponudbi boste prejeli belo zalivko/plombo na kateremkoli zobu v Stomatološki ordinaciji Strehovec dr. Jagoda, kjer boste deležni profesionalne zobne nege. Naredili vam bodo eno, dvo ali triploskovno zalivko - plombo (v kolikor jo je možno narediti). Poleg tega pa boste prejeli tudi brezplačni osnovni pregled in svetovanje.
Bele plombe so estetsko bolj privlačne, prav tako so zdravju bolj prijazne, zato se največ posameznikov v zadnjem času odloča prav za bele zalivke. Karies se v zobeh nabere in če ga ne odstranimo lahko vodi celo do končne izgube zob. Zato poskrbite za svoje zobe in jim omogočite odlično oskrbo in popravilo v Stomstološki ordinaciji Strehovec dr. Jagoda.
Imejte tudi vi zdrave zobe in lep nasmeh!


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.