Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Tečaj SALSE ali DRUŽABNIH PLESOV za DVE OSEBI v Plesni Šoli Samba v LJUBLJANI, MARIBORU in CELJU

Tečaj SALSE ali DRUŽABNIH PLESOV za DVE OSEBI v Plesni Šoli Samba v LJUBLJANI, MARIBORU in CELJU

50%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


strong>Zaplešite! Ples je ena izmed bolj privlačnih vadb, kjer se združita zabava in vadba. Tokrat s seboj povabite svojega partnerja in se skupaj zavrtita v ritmih različnih plesov!
V današnji ponudbi boste lahko zaplesali na začetnem plesnem tečaju za pare v Plesni šoli Samba, kjer se boste naučili vseh plesov, od chachacha, blusa, rumbe, sambe, jive, dunajskega valčka, discofox, angleškega valčka, foxtrota, tanga do salse in še več. Ste pripravljeni?
1, 2, 3 gremo! Začetki plesneih tečajev v Plesni šoli Samba so v LJUBLJANI, MARIBORU in CELJU, kjer boste v prijetnem okolju in z odlično družbo osvajali vse plese sveta, ki vam bodo omogočili, da se boste obenem sprostili, zabavali in razmigali telo.Tečaj vključuje 8 vaj po 75 minut. Sedaj je pravi trenutek, da se malo bolje naučite plesati in se na zabaven način s prijetno skupino zabavate in obenem naučite gibati svoje telo v ritmu različnih plesov!
Plesno znanje vam bo koristilo na zabavah, prireditvah, novoletnih druženjih, maturantskih plesih, porokah, itd., kjer boste lahko blesteli z odličnim znanjem standardnih in latinsko ameriških plesov!
Majhen vpogled v potek tečaja si lahko ogledate v spodnjem video posnetku:


 
 


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.

Braava jet® m6138
OMEJENA KOLIČINA