Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

GARNI HOTEL ZVON, Zreče, Slovenija - 139 EUR - 2x nočitev v apartmaju Harni hotela Zvon za 4 osebe, 2x odrasla in 2x otroška celodnevna karta za kopanje v termah Zreče

GARNI HOTEL ZVON, Zreče, Slovenija - 139 EUR - 2x nočitev v apartmaju Harni hotela Zvon za 4 osebe, 2x odrasla in 2x otroška celodnevna karta za kopanje v termah Zreče

91%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Dobrodošli na Zreškem Pohorju, kjer je trava še zelena, potoki bistri in zrak še diši po svežem. Zreško Pohorje, posejano z vasicami, zaselki in visokogorskimi osamelimi kmetijami, je slikovita pokrajina, ki vabi in navdihuje vsakega, še tako zahtevnega, gosta in obiskovalca.

Hotel počiva v objemu zelenih hribov v mestu Zreče, ki ležijo na nadmorski višini 396 metrov. Sprejme lahko do 56 gostov, ki lahko izbirajo med družinskimi apartmaji in med dvo- ali večposteljnimi sobami ter zaposluje kvalificirano in prijazno osebje, ki vam bo z veseljem svetovalo, kako preživeti prosti čas.

Hotel ima v bližini Rekreacijski center Rogla, ki je oddaljen le 15 km in vam pozimi ponuja številna smučišča, poleti pa prijetno klimo in številne pohodniške poti. Hotel Zvon ima v neposredni bližini tudi zreške Terme, ki vam ponujajo razvajanje v bazenih in savnah. Če boste želeli še več, vas bodo napotili na Brinjevo goro, Stolpnik v Slovenskih Konjicah, Konjiško goro ali grad, do zreškega ribnika ali vinorodnih škalc, tudi na Mariborsko Pohorje ne bodo pozabili. Skratka, Hotel Zvon ponuja izkoriščanje prostega časa in rekreacijo za vse starosti, lahko pa posedite in poklepetate ob osvežilnem napitku kar na njihovi terasi, pobrskate po brezplačnem internetu, medtem ko se vaši najmlajši lahko zaposlijo v kotičku za otroke ali pa se napotite v kozmetični studio, ki se nahaja v hotelu.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.