Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

HOSTEL BAROVC, Kranjska Gora, Slovenija - 76 EUR - 2x nočitev v sobi z lastno kopalnico za 2 osebi, 2x bogat zajtrk za 2 osebi

HOSTEL BAROVC, Kranjska Gora, Slovenija - 76 EUR - 2x nočitev v sobi z lastno kopalnico za 2 osebi, 2x bogat zajtrk za 2 osebi

85%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Odlično izhodišče za sprehode po čarobnih sprehajalnih poteh in pohodništvo, za izlet s kolesom ali motorjem na najvišji gorski prelaz v Sloveniji Vršič, raj za smučarske navdušence, popolna priložnost za poležavanje na beli plaži ob jezercih Jasna pod mogočnimi vršaci Julijskih Alp…Hostel Barovc Kranjska Gora se nahaja na resnično zavidljivi lokaciji nad jezerci Jasna na obrobju Triglavskega narodnega parka in se spogleduje z vršaci Julijskih Alp, od centra Kranjske Gore pa je oddaljen le 10 minut hoje.

Hostel Barovc je veliko več kot le namestitveni objekt z gostinsko ponudbo. Je zgodba mladih, srčnih in nadebudnih, je njihova izpolnjena življenska želja, ki jo bodo delili z vami - bodočimi gosti. Objema ga neokrnjena narava, preveva ga veselje, prijaznost in domačnost osebja. Hostel Barovc nudi brezžični internet v celotnem objektu, internet in info kotiček, pokrito teraso in notranji prostor za druženje z velikim izborom družabnih iger in mini knjižnico, restavracijo, v kateri je poskrbljeno za bogat zajtrk in okusne domače jedi po ugodnih cenah, bar s teraso in čudovitim razgledom, recepcijo ki je odprta 24 ur, ogrevan prostor za smučarsko opremo…Ima 11 sob s skupno 31 ležišči, od tega je 7 dvoposteljnih, 3 štiriposteljne in 1 petposteljna soba. Vsaka soba ima svojo kopalnico s tuš kabino in straniščem. Vse sobe so opremljene tudi s posteljnino in brisačami. Hostel je primeren tako za individualne goste, kot za skupine, srčno pa so dobrodošli tudi vaši štirinožni prijatelji. Do trgovin, picerij, restavracij, barov in naravnih ter kulturnih znamenitosti je le nekaj minut hoda, vse informacije pa so vam na voljo pri osebju Hostla Barovc, ki bo poskrbelo, da bo vaše bivanje prijetno in izkušnja nepozabna.

Kranjska Gora je gorsko turistični kraj z več kot stoletno tradicijo in center prečudovite Zgornjesavske doline. Ponosna je na svojo bogato zgodovino, kulturno dediščino in na lepote, ki ji jih je podarila narava. Velja za najpomembnejše slovensko in svetovno poznano zimskošportno središče, poznano po Svetovnem pokalu FIS – tekmovanju v alpskem smučanju za moške Pokal Vitranc in po poletih v Planici. Skrivnostna doživetja nudijo tudi okoliške vasi, ki nezadržno kličejo k raziskovanju in občudovanju.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.