Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Zaščitni delovni čevlji - primerni za vse vrste dela (50%)

Zaščitni delovni čevlji - primerni za vse vrste dela (50%)

50%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Zaščitni delovni čevlji - primerni za vse vrste dela

Se ukvarjate z opravili v delavnici oz. povsod tam, kjer je nevarnost poškodb še toliko večja? Svojemu telesu ste dolžni najboljše, udobno in varno tudi med delovnim časom. Potrebno se je zavedati, da brez zaščitne opreme teh opravil ne morete opravljati varno.

Zaščitni delovni čevlji so neke vrste varovalna oprema, saj naša stopala ščitijo pred nevarnostmi, ki lahko pustijo neprijetne posledice. Še posebej so dobrodošli v industriji ali gradbeništvu, saj nikoli ne vemo, kdaj nam bo kak težak predmet padel na noge. Dela na spolzkem terenu si ne znamo predstavljati brez ustrezne obutve. Delovni čevlji nas varujejo tudi pred zdrsi, udari električne energije in podobno.

Zaščitni delovni čevlji so trpežni in vodoodporni in narejeni iz govejega usnja. Imajo mehka obloga ob gležnju za večje udobje, jekleno zaščitno kapico in neprebojen jeklen vložek v podplatu. Podplat je z dvojnim PU, tako da zagotavlja odlično stabilnost in oprijem!

Normativ: EN ISO 20345 S3 SRC

Plačajte le 25,50 € namesto 51,00 € za zaščitne delovne čevlje - primerne za vse vrste dela, ki zagotavljajo odlično stabilnost in oprijem!


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.