Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

DOMŽALE: 65% popusta na delavnico ŠOLA ZDRAVEGA ŽIVLJENJA - Kako živeti zdravo v 21. stoletju? Kaj vse je potrebno za zdravo, srečno in uspešno življenje!

DOMŽALE: 65% popusta na delavnico ŠOLA ZDRAVEGA ŽIVLJENJA - Kako živeti zdravo v 21. stoletju? Kaj vse je potrebno za zdravo, srečno in uspešno življenje!

65%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


N O V O: Kako živeti zdravo v 21. stoletju?
ŠOLA ZDRAVEGA ŽIVLJENJA

Pridite na delavnico in se naučite kaj je potrebno za zdravo, srečno in uspešno življenje!

Zakaj nekateri zbolijo, drugi so zdravi, srečni in uspešni? Z novim znanjem in veščinami boste lahko spremenili svoje življenje, opazno zvišali življenjsko energijo ter se sprostili in samozavestno uresničili svoje življenjske cilje. Zakorakajmo v pomlad z drugačnim načinom življenja!

Priča smo, da različne bolezni pridejo »nepričakovano« in to v 21. stoletju, ko sta medicina in tehnologija na zelo visokem nivoju. Želite biti zdravi, srečni in uspešni. Zdaj je na voljo izjemna ponudba – ŠOLA ZDRAVEGA ŽIVLJENJA, ki je prava priložnost za vas!

Kaj je potrebno za zdravo življenje:

1.Pozitivna miselnost
V Šoli zdravega življenja se boste naučili, kako s pomočjo pozitivne miselnosti in različnih tehnik in veščin tradicionalne in vzhodne medicine oblikovati svoj življenjski slog ter zaživeti zdravo, uspešno in srečno.

2.Nemoten energijski pretok

S pomočjo japonske Reiki tehnike čiščenja čaker se boste naučili odpreti lastne energijske centre in aktivirati življenjsko energijo, ki vam je nujno potrebna za vse to. S pomočjo holističnega pristopa (celosten pristop) se boste naučili, kako poleg tradicionalne medicine uporabiti znanje in veščine vzhodne medicine ter zgraditi lastni energijski ščit, s katerim boste postali nedosegljivi za »priganjalce« in energijske »pijavke« (naučimo se, kako jim reči ne).

3.Intelektualna širina in modrost
Ne bodimo kot muha, ki se zaletava v okno in ne vidi vrat, ki so čisto zraven in so pot v življenje. Tehnike NLP vam bodo pomagale, da naredite življenjski preboj (kot je npr. »točka VI« pri vzletu letala) in boste po delavnici postali pogumni in odločni ter dvignili samopodobo in samozavest (po učenju dr. Četojevića, svetovalca Novaka Djokovića) ter uresničili zastavljene cilje in dosegli vrhunske rezultate na želenih področjih.

4.Odpuščanje – življenje brez zamer
Psihoterapevtska SWISH metoda vam bo pomagala, da se boste brez težav vrnili v preteklost ter poiskali novi vzorec obnašanja na področju medsebojnih odnosov. Naučili se boste odpuščati in živeti brez zamer ter tako kreirali osebno zgodovino in prihodnost ter poiskati prav tisto, kar je najboljše v vas. Na ta način boste oblikovali pozitiven vzorec za pristen in trden partnerski odnos.

5. Aktiven življenjski slog in zdrava prehrana


6.Kreativnost - pogumno življenje, brez strahov
Zaživite brez strahov in dvomov, pogumno in odločno, imejte radi sebe, da bi lahko ljubili druge (brezpogojna ljubezen, vaje vizualizacije - učenje po izkušnjah Anite Moorjani, avtorice mednarodne uspešnice »Z roba smrti v pravi jaz« (Dying to be me), izjemna izkušnja bližnje smrti ter presenetljivo hitra ozdravitev zadnjega stadija rak, s pomočjo spremembe miselnosti.

VSEBINA TEČAJA:
  • Spoznajmo sebe in naš način komunikacije z drugimi (psihološki test);
  • Od pesimista k optimistu, ohranjanje pozitivnih stanj (stanje Flow, notranji mir; kako se izogniti alergijam …);
  • Naučimo se odpreti vseh 7 energijskih čaker, ki nam bodo krepile življenjsko energijo, spodbujale kreativnost, sproščale čustva in ljubezen, ustvarjale harmonijo in modrost, aktivirale in intuicijo ter nas povezale z drugimi in krepile našo duhovno rast;
  • Bodimo ciljno naravnani - oblikovanje ciljev in uresničevanje vsega zastavljenega;
  • Naučimo se zdravo živeti in izboljšati medsebojne odnose, SWISH metoda;
  • Zdrava prehrana in aktivni življenjski slog;
  • Zvišanje samopodobe in samozavesti (prehod od dvomov k zaupanju in dopuščanju);
  • Kreativni modeli za uresničevanje vaših ciljev – zastavite cilj in ga tudi uresničite;
  • Zazrimo se vase in poiščimo svoje talente ter predstavimo svoje življenjsko poslanstvo;
  • Retorika in samozavestno javno nastopanje (z vajo javnega nastopa);
  • Odkrijte svoje bistvo in življenjsko poslanstvo ter oblikujte svoj življenjski slog (pisma prihodnosti, kozarec sreče, zasadimo svoje drevo življenja).

Koristi šole zdravega življenja:
Presenečeni boste, kako se vam bodo z novim znanjem in praktičnimi veščinami na večjih življenjskih področjih odprla marsikatera vrata za neomejeno uresničevanje vaših kreativnih sposobnosti. Torej, odločitev je vaša, če želite spoznati in preizkusiti nove veščine za zdravo življenje pridite v Šolo zdravega življenja. Presenečeni boste, ko boste po delavnici stopili v življenje polno novih možnosti in izzivov, ko boste zdravi, uspešni in srečni.

Šola zdravega življenja vas:
  1. Nauči, kako živeti zdravo, srečno in uspešno;
  2. Usmerja k življenjsko pomembnim zadevam (fokusiranje na cilj, prožnost, fleksibilnost , ciljna naravnanost …);
  3. Odpravlja stres in vam daje notranjo mirnost, zbranost, odločnost ter samozavest;
  4. Nauči, da sproščeno in uspešno komunicirate z drugimi ter uresničujete svoje sanje;
  5. Pokaže vam poti za odkrivanje in uresničevanje vašega življenjskega poslanstva;
  6. Daje vam veliko življenjskih možnosti, da življenje zajemate z »veliko žlico«, daje vam modrost za strateško razmišljanje in odločanje ter drži v kondiciji vaše mentalne sposobnosti in ustvarjalnost …


KAJ PRAVIJO DOSEDANJI UDELEŽENCI:
Pred Šolo zdravega življenja sem na življenje gledala dokaj pesimistično, z dvomi in različnimi strahovi. Predavateljica mi je ponudila čisto drugačen pogled. Znebila sem se veliko strahov in zdaj delam in živim veliko lažje in lepše, obenem dosegam občutno večji uspeh na vseh življenjskih področjih. Mojca

Pred Šolo zdravega življenja sem se bal narediti odločni korak. Strah me je bilo, ali bom uspel, ali ne. Po delavnici sem se naučil, da vse, kar si želim v življenju to tudi zmorem. Zdaj sebe vidim kot glavnega igralca v lastnem življenju, prej sem bil le izvajalec ali statist. Borut.

V Šoli zdravega življenja sem se naučila, kako živeti brez zamer in odpuščati. Več se ne vrtim v gordijskem vozlu zamer, temveč to energijo in čas izkoristim za nov izziv in lepše življenje. Petra
Po tečaju sem se opogumil in iz brezposelne osebe postal samostojni podjetnik, ki uspešno trži svoje storitve in živi svoje poslanstvo. Marko

Plačajte le 56,00 € namesto 160,00 € za delavnico ŠOLA ZDRAVEGA ŽIVLJENJA in se naučite kaj je potrebno za zdravo, srečno in uspešno življenje!


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.