Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

LJUBLJANA: 91% popusta na 7 obiskov popolnega preoblikovanja telesa: kavitacija + radiofrekvenca + strojna limfna drenaža + 1x GRATIS TRETMA JADE LIFTING OBRAZA; Timeless - Popolna sprostitev

LJUBLJANA: 91% popusta na 7 obiskov popolnega preoblikovanja telesa: kavitacija + radiofrekvenca + strojna limfna drenaža + 1x GRATIS TRETMA JADE LIFTING OBRAZA; Timeless - Popolna sprostitev

91%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Timeless - Popolna sprostitev

Paket preoblikovanja telesa s kavitacijo, radiofrekvenco in strojno limfno drenažo

Kavitacija je učinkovita metoda za preoblikovanje telesa in odstranitev maščobnih oblog na trebuhu, zadnjici in stegnih. To je neivazivna terapija – izvaja se brez noža in bolečin in ne zahteva časa za okrevanje. In kar je verjetno najbolj pomembno – ta metoda je učinkovita.​

​Pri kavitaciji z ultrazvokom se s pomočjo vibracij razgrajujemo koncentrirane maščobne celice, izboljša se celični metabolizem (presova), učvrsti se koža - izboljša se tekstura kože, izboljša se elastičnost tkiv, zmanjšuje se vidnost brazgotin in strij na koži, Terapija je primerna za vse vrste kože.

Z radiofrekvenco pospešimo cirkulacijo, aktiviramo metabolizem, stimuliramo kolagen v tkivu in napnemo kožo ter zmanjšamo celulit. Metoda omogoča natančno odstranjevanje maščobnih oblog zlasti na lokalnih področjih, kot so trebuh, zadnjica, stegna, boki, kolena ter zgornji deli rok. Je varna, učinkovita in neboleča metoda. V zadnjem času se vedno bolj uporablja kot dopolnilna terapija pri ultrazvožni kavitaciji.

Limfna drenaža je oblika masaže, ki izboljša limfni pretok na določenem delu telesa. Npr. limfna drenaža na stegnih je dopolnilna terapija, ki pomaga zmanjšati obseg maščobnega tkiva, ki povzroča celulit. Z limfno drenažo stimuliramo limfni sistem, da odvaja (izloča) toksine, ki so se nakopičili v celicah. To je ena najbolj uveljavljenih metod za odpravljanje celulita, v našem centru jo izvajamo ročno.

Jade lifting terapija je nekirurška metoda, ki deluje na osnovi termalne terapije – izmenjavo toplo mrzle terapije, ki vpliva na nastajanje kolagena in sicer se nastajanje kolagena poveča tudi do 300 %.

Odlični rezultati so vidni že takoj po prvi terapiji:
  • vaša koža je sveža, napeta in gladka.
  • terapija koži poveča vpojnost, napne gube,
  • zmanjšajo se pore, zmanjšuje obrazne žile,
  • upadlo kožo v kratkem času napne,
  • razgrajuje strupene snovi v telesu,
  • učinkovit je tudi proti strijam.

Aparat zajema bionično termalno, magnetsko žadovo in ledeno tehnologijo. Bionična termalna terapija vključuje uporabo žada. Hkrati deluje bionična termalna terapija na človeške celice in kolagen in povzroča izjemno hitro obnavljanje celic in kopičenje kolagena.

Plačajte le 99,00 € namesto 1080,00 € za preoblikovanje telesa in se znebite odvečnih maščobnih oblog na problematičnih delih!


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.