Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

70% popusta na 45 min magnetne terapije za regeneracijo in sprostitev telesa v Studiu Kvadrus

70% popusta na 45 min magnetne terapije za regeneracijo in sprostitev telesa v Studiu Kvadrus

71%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


p>STUDIO KAVADRUS gre naprej. Sodelovanje z fizioterapevtom prinaša še eno novost, ki bo bistveno pomagala vsem vam, ki se zavedate, da je zdravje na prvem mestu.
Tokrat vam predstavljamo magnetno terapijo, ki je ena od oblik fizioterapije. Ležanje na magnetni blazini vas bo sprostilo, umirilo in telesu pomagalo, da se regenerira.
Magnetno polje je ena izmed najpomembnejših lastnosti našega planeta. Nastaja zaradi majhne razlike med hitrostmi vrtenja zemlje in njenega jedra. Prav to magnetno polje varuje Zemljo pred premočnimi učinki sončevega vetra in pred žarčenjem.. Magnetne silnice imajo dipolni značaj, kar je zelo podobno delovanju paličnega magneta.
Magnetna terapija lahko pomaga tudi vam :
udarcih, zlomih, nategnjenih mišicah, artritisuzmanjša čas celjenja po poškodbah in operacijah kosti ter mišicpospeši  celjenja ran in opeklinboleznih srca in ožilja: motnje cirkulacijebolezni osrednjega in perifernega živčevjabolezni zgornjih in spodnjih dihal: vnetje sinusov, bronhitis, bronhialna astmapsihosomatske motnje,  gastritis, čir na želodcuutrujenosti, nespečnost, glavoboluPoveča se pretok krvi skozi prizadeta območjaizboljša se regenerativna sposobnost tkivapospeši se celjenje prelomov kosti in poškodbe mehkih tkiv,pod vplivom magnetnega polja se kolagena vlakna uredijo in postanejo čvrstejšazmanjšuje se vnetni proces.Kdo ne sme na magnetno terapijo ?
Magnetno terapijo odsvetujemo nosečnicam, ljudem s srčnim spodbujevalnikom, epileptikom in shizofrenikom.
Pred terapijo:
Zadnji dve uri pred terapijo popijte vsaj pol litra vode, ne jejte sladkega in ne obremenjujte telesa z težko hrano. Pred pričetkom terapije se umirite.
Po terapiji:
 Po terapiji je dobro popiti veliko vode, kajenje odsvetujemo, jejte lahko hrano in se tega dne ne udeležujte napornih aktivnosti.
 


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.