Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Terme Dobrna: Celodnevno kopanje -50%

Terme Dobrna: Celodnevno kopanje -50%

90%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Obiščite znamenite Terme Dobrna se sprostite in zaplavajte v blagodejnih termalnih vodah bazenskega kompleksa. Celodnevno kopanje ter vodna aerobika tokrat le 6,25 €, namesto 12,50 €. Ekskluzivna ponudba samo za imetnike kartice...



Kaj ponudba vključuje?
1x celodnevno kopanje (ponudba velja za vse dni v tednu),vodna aerobika (2x dnevno).Ponudba velja za 1 osebo.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja do vključno 19.6.2015.Ekskluzivna ponudba samo za imetnike kartice Diners Club -> plačilo možno le s kartico Diners Club.Opis ponudbe
Terme Dobrna 4* veljajo za ene najsodobnejših zdraviliško-turističnih središč v Sloveniji. Zdravilišče s kar 600-letno tradicijo združuje naravne danosti in sodobno medicinsko znanost, kar ga uvršča v sam vrh slovenskega turizma. Zaplavali in sprostili se boste lahko v blagodejnih termalnih vodah bazenskega kompleksa, ki se nahaja v III. nadstropju hotela Vita. Kompleks zajema notranji bazen, notranji otroški bazen, zunanji bazen, zunanji otroški bazen s teraso za sončenje ter notranji whirlpool.
V sklopu bazenskega kompleksa v hotelu Vita, so na voljo tudi savne imenovane Dežela savn, ki zajemajo atraktivno ponudbo turških, finskih in infra-rdečih savn, ledeno sobo, počivališča, teraso in vitaminski bar.
Po kopanju vam priporočamo pestro izbiro kulinaričnih užitkov v prijetnem ambientu Cafe & Restaurant May ki se nahaja v pritličju hotela Vita 4*. Postregli vam bodo s ponudbo mesnih jedi, solatnih krožnikov, okusnih ciabatt z dodatki, testenin in naših domačih sladic, po katerih slovijo daleč naokoli. Ob petkih in sobotah pa vas vabijo na druženje ob živi plesni glasbi.
Plačajte le 1,25 € in pridobite potrdilo o ekskluzivni ceni. Celodnevno kopanje vas bo stalo le 6,25 €, namesto 12,5 €. Na strani Mestoidej s klikom na KUPI rezervirate svoje mesto za le 1,25 €, preostalih 5 € pa plačate direktno pri ponudniku.
Opombe
Predhodna rezervacija pri ponudniku ni potrebna.Več informacij na info@terme-dobrna.si ali 03 78 08 110.Potrdilo o ekskluzivni ceni morate predložiti ob začetku koriščenja storitve ponudnika.Lokacija ponudnika: Dobrna 50, 3204 Dobrna.Ponudba velja za 1 osebo.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja do vključno 19.6.2015.Za več zaporednih koriščenj lahko kupite več potrdil o ekskluzivni ceni.Rok plačila UPN obrazca je 48h od rezervacije.Preostali znesek 5 € plačate neposredno ponudniku na dan koriščenja oz. v dogovoru s ponudnikom.Aktivirano potrdilo najdete v zavihku Moj profil.Potrdilo je nevračljivo.O ponudniku:
Ponudnik: Terme Dobrna Kontaktni podatki: info@terme-dobrna.si ali 03 78 08 110 Lokacija ponudnika: Dobrna 50, 3204 Dobrna


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.