Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Športna obutev ZEMgear - MODEL TerraMISU KIDS (50%)

Športna obutev ZEMgear - MODEL TerraMISU KIDS (50%)

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Športna obutev ZEMgear
TerraMISU KIDS

Ste naveličani klasičnih otroških čevljev, ki so trdi in vašega otroka omejujejo? Imate radi stopala svojih otrok? Potem so TerraMISU KIDS prava obutev za vašega otroka, saj otroškim stopalom dopuščajo, da opravljajo naravne funkcije stopala. Obutev ZemGEAR pooseblja slogan: Less shoe. More you.™, saj ste zaradi tankih, prožnih, zračnih materialov in tankega podplata izpostavljeni številčnejšim dražljajem iz okolja, kar neposredno vpliva na boljše samozavedanje, izboljšanje drže telesa in ravnotežja.

Stopalo namreč pridobiva na moči in trdnosti prav s posredovanjem informacij iz tal. Te informacije pa so pogostejše in bolj neposredne, če je med stopalom in tlemi čim manj šumov oz. čim tanjši in mehak podplat. Informacije takrat do možganov in nazaj potujejo hitreje in omogočajo hitrejše odzivanje na spremembe o položaju telesa. Izboljša se ravnotežje in medmišična koordinacija. Če odvzamemo še klasičen trd opetnik in podprt stopalni lok bodo mišice in vezi primorane same opravljati njuno delo. Dobrobit tega pa je lepša drža telesa, gibljivejša ahilova tetiva, večje amplitude gibov, manjša možnost zvina gležnja, manj težav v ledvenem delu.

Modela TerraMISU KIDS lahko uporablja vsak otrok, saj so v predelu prstov izredno široki, kar omogoča optimalno prekrvavitev stopala ter anatomsko lego prstov glede na metaterzalne kosti. Primerni so tudi za otroke s ploskimi stopali (platfusom), saj modela TerraMISU KIDS s tankim podplatom nudita bosonogi občutek z maksimalno zaščito. Zaradi udobja in modnega izgleda sta modela zelo priljubljena tudi kot modna in športna obutev za prosti čas.

LASTNOSTI:
  • Zero-Drop podplat: celoten podplat je na vseh delih stopala enako tanek s čimer ne rušimo naravnih lastnosti stopala in njegovih funkcij.
  • Aegis Microbe Shield: Obutev je obdelana s protibakterijsko tehnologijo Aegis Microbe Shield.
  • Lahko se nosijo brez nogavic kar še poveča občutek bosih nog in učinek propriorecepcije.
  • Oblikovan opetnik: nudi stopalu dodatno stabilnost in zaščito tudi pri večjih obremenitvah.
  • Recikliran podplat: podplat iz zgoščene gume nudi zaščito pred obrabo, a je hkrati dovolj tanek, da še vedno nudi bosonog občutek. Izdelan je iz recikliranih materialov na način, ki močno zmanjšuje ogljični odtis podjetja.
  • Notranji vložek: PORON® Performance Cushioning nudi blaženje sil tal.

Plačajte 24,99 € namesto 49,99 € za minimalistično otroško obutev TerraMISU KIDS, ki omogoča, da ste takorekoč bosonogi a hkrati maksimalno zaščiteni pred zunanjimi vplivi okolja!


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.