Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

SLOVENIJA - ČATEŽ OB SAVI: 45% popusta na 2-dnevni 1. majski oddih: 1x nočitev z zajtrkom za 2 osebi + neomejeno koriščenje savn + 2x vstopnica za celodnevno kopanje v Termah Čatež; Hotel Čateški dvorec

SLOVENIJA - ČATEŽ OB SAVI: 45% popusta na 2-dnevni 1. majski oddih: 1x nočitev z zajtrkom za 2 osebi + neomejeno koriščenje savn + 2x vstopnica za celodnevno kopanje v Termah Čatež; Hotel Čateški dvorec

46%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Hotel »Čateški dvorec«

Samo prijatelju lahko zaupaš, kje si našel svoje malo kraljestvo.

Hotel »Čateški dvorec« se nahaja ob sotočju reke Krke in Save, v neposredni bližini kompleksa Term Čatež. Veliko prednost mu daje zelo dostopna lokacija ob avtocesti A2, smer “Ljubljana-Zagreb“, izvoz Brežice, na krožnem križišču drugi izvoz za Prilipe. Dvorec vam nudi vse udobje modernega hotela s štirimi zvezdicami, kjer si lahko spočijete po daljši poti, ali pa preživite nepozabne počitnice. Sobe so klimatizirane, nadstandardno opremljene. Dostop do interneta je brezplačen, prav tako parkirni prostori. Nudijo vam počitniške pakete, polpenzione in nočitve z obilnim zajtrkom.

Že ob vstopu v dvorec Vas prijazno pozdravijo na recepciji, kjer Vam njihovo ponudbo predstavijo in poskrbijo za Vaše zadovoljstvo. Tukaj so Vam na voljo tudi vse informacije v zvezi z zanimivimi turističnimi točkami, izleti v naravo, najemi koles, avtomobilov, taxijev in informacije o športnih aktivnostih ter kopanju v Termah Čatež. V baru, ki se nahaja v preddverju, pa si lahko privoščite okusne napitke in osvežilne pijače.

Savna
Splet rimskih savn Vam ponuja sprostitev in nabiranje nove energije, kar je v modernem in hitrem načinu življenja že nujno potrebno. Prijetna eterična olja, visoke temperature in toplota bodo na Vaše telo delovale blagodejno in sproščujoče.
V savnah skrbijo za čistočo in se trudijo, da bi vam toplo ugodje čimbolj približali in popestrili. Očistite svoje telo in si privoščite sprostitev še danes.

Plačajte le 169,00 € namesto 308,00 € za popolno sprostitev med prvomajskimi prazniki v dvoje v Hotelu Čateški dvorec in enkratno doživetje v Termah Čatež.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.