Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Aparthotel Podčetrtek 3*: Oddih s kopanjem v Termah Olimje - Orhideliji ali Termaliji -50%

Aparthotel Podčetrtek 3*: Oddih s kopanjem v Termah Olimje - Orhideliji ali Termaliji -50%

90%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Na sproščen oddih v Podčetrtek vabi čudovita zelena pokrajina in wellness užitki v enem najlepših termalnih kompleksov v Sloveniji – Terme Olimia. 3-dnevni oddih s kopanjem v Termah Olimia že od 82€ za 2 osebi! Na izbiro kopanje...



Kaj ponudba vključuje?
2x nočitev v Aparthotel Podčetrtek 3* za 2 osebi,2x bogat zajtrk v Aparthotel Podčetrtek 3* za 2 osebi,2 kopalni karti za odraslo osebo za celodnevno kopanje v Termah Olimje (1x celodnevno kopanje za 2 osebi). Na izbiro kopanje v Orhideliji ali Termaliji: Paket TERMALIJA -40%vključeni 2 karti za kopanje in savnanje v Termaliji oz. 1x celodnevno kopanje in savnanje za 2 osebi.Le 82 €, namesto 137 € za 2 osebi. Paket ORHIDELIJA -44%vključeni 2 karti za kopanje in savnanje v Orhideliji oz. 1x celodnevno kopanje in savnanje za 2 osebi.Doplačilo: 5,5 €/osebo za koriščenje od ponedeljka do petka ali 10,5 €/osebo za koriščenje za vikend*.Le 97 €, namesto 174 € za 2 osebi.Otrok: do 7. leta BREZPLAČNO. Kopanje za otroka do 5 let BREZPLAČNO.Doplačilo za polpenzion le 8 € na osebo na dan**.Ponudba velja za 2 osebi.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja do 30.6.2015.Za DRUŽINSKI ODDIH pri nakupu izberite količino 2 (za 4 osebe)***.Opis ponudbe
Aparthotel Barbara leži v bližini centra Podčetrtka le streljaj od Term Olimia. Hotel je obdan s čudovito zeleno pokrajino, kjer so vam na voljo številne sprehajalne poti in možnosti za aktivno preživljanje prostega časa. Oglejte si številne znamenitosti, od podčetrškega gradu, do gradu in samostana Olimje, s tretjo najstarejšo lekarno v Evropi.
Nastanjeni boste v eni izmed 11 sodobno opremljenih apartmajev, primernih tako za par kot tudi sproščen oddih z družino. Vsaka soba ima kabelsko televizijo in priključek za internet.
Terme Olimia nudijo celovito wellness ponudbo, vodna doživetja, razvajanje v svetu savn, vse na enem mestu. Izbirate pa lahko med kopanjem in savnanjem v Termaiji (paket Termalija) ali razvajanjem novem Wellness Orhidelia (paket Orhidelia).
V razgibanem kompleksu Wellness centra Termalija vsakdo najde nekaj zase, bodisi na bazenih, hitri reki, gejzirih, whirpoolih ali na masažah, v savnah in fitnesu. Popolna sprostitev, telesna aktivnost, premagovanje stresa, zdravo okolje in prijetno druženje so želje, ki jih vedno znova uresničujejo.
Za najprestižnejše razvajanje bodo poskrbeli v Wellness Orhidelia, ki bo v vas prebudila ljubezen do vašega telesa in duha. Uživajte v notranjih in zunanjih bazenih, savna centru, številnih tematskih počivališčih ter osvežilni kulinarični ponudbi. Wellness Orhidelia je arhitekturna poezija očem in kolaž izbranih luksuznih detajlov duši. Poiščite svoj intimni kotiček in naredite nekaj dobrega zase.
Plačajte le 18 € (Paket TERMALIJA) ali 22 € (Paket ORHIDELIJA) in pridobite potrdilo o ekskluzivni ceni. 3-dnevni oddih s kopanjem in savnanjem v Termah Olimje, za 2 osebi, vas bo stal le 82 €, namesto 137 € (Paket TERMALIJA) ali 97 €, namesto 170 € (Paket ORHIDELIJA). Na strani Mestoidej s klikom na KUPI rezervirate svoje mesto, preostali znesek pa plačate direktno pri ponudniku.

Opombe
Obvezna predhodna rezervacija pri ponudniku na 040 652 087.Potrdilo o ekskluzivni ceni morate predložiti ob začetku koriščenja storitve ponudnika.Lokacija ponudnika: Zdraviliška cesta 27a, 3254 Podčetrtek.Ponudba velja za 2 osebi.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja do 30.6.2015.Za več zaporednih koriščenj lahko kupite več potrdil o ekskluzivni ceni.Rok plačila UPN obrazca je 48h od rezervacije.Preostali znesek plačate neposredno ponudniku na dan koriščenja oz. v dogovoru s ponudnikom: 64 € (Paket TERMALIJA) ali 75 € (Paket ORHIDELIJA)Doplačilo: Turistična taksa: 1 €/osebo/noč. *Paket Orhidelija: 5,5 €/osebo za koriščenje od ponedeljka do petka ali 10,5 €/osebo za koriščenje za vikend. **Kosilo ali večerja: 8 €/osebo/dan.Čiščenje avtomobila; notranje ali zunaje: 8 €, notranje in zunanje: 12 €.Otroci: Otrok do 7 leta BREZPLAČNO. Družina z 2 otrokama - ob nakupu izberite količino 2. Otrok do 5 leta ima kopanje brezplačno, od 5 leta dalje doplačilo 6,10 € (Termalija).***Kadar ponudbo koristi več oseb (4 ali več) so le ti nastanjeni v udobnem apartmaju, namesto v sobi.Aktivirano potrdilo najdete v zavihku Moj profil.Potrdilo je nevračljivo.O ponudniku:
Ponudnik: Aparthotel Podčetrtek 3* Kontaktni podatki: 040 652 087 Lokacija ponudnika: Zdraviliška cesta 27a, 3254 Podčetrtek


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.