Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Metropolis Spa: Romantična kopel s čokoladnim fondijem in penino -37%

Metropolis Spa: Romantična kopel s čokoladnim fondijem in penino -37%

92%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Mehka svetloba prostorov, mirna glasba, kopel, savna in sladki čokoladni fondi, … Vstopite v Čar orienta ali Tropski raj, razvajajte se v čokladni kopeli, savni, ob sadju, fondiju in penini, za le 69 €, namesto 110€!



Kaj ponudba vključuje?
Romantična kopel s čokoladnim fondijem in penino -37%:kopel v zasebni sobi z lastno savno (vonj po čokolad),čokoladni fondi s sadjem,čokoladni liker ali penina,čaj in voda,brisače.Trajanje razvajanja: 120 min.Termin koriščenja: pon-ned 8h-21h.Ponudba velja za 2 osebi.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja do vključno 31.8.2015.Opis ponudbe
Kdaj sta si nazadnje privoščila kakšno razvajanje ali si vzela nekaj časa le za vaju? Pripravili smo odlično doživetje za pare in sveže zaljubljence, namenjeno popolni telesni in duševni sprostitvi. V krasnem ambientu in popolni intimi vama bo na voljo kopel z vonjem po čokoladi, savna, penina ter čokoladni fondi za sladokusce. Mehka svetloba prostorov, mirna glasba, ki zbujata občutek nežnosti, intimnosti in popolne sprostitve – vse to vaju bo spremljajo ob razvajanju v čokoladni kopeli in savni. Poživita svoje čute z obiskom Metropolis Spa, tokrat kar 37% ugodneje! Plačajte le 9 € in pridobite potrdilo o ekskluzivni ceni. Romantična kopel s čokoladnim fondijem in penino, za 2 osebi, vas bo stala le 69 €, namesto 110 €. Na strani Mestoidej s klikom na KUPI rezervirate svoje mesto za le 9 €, preostalih 60 € pa plačate direktno pri ponudniku.
Opombe
Obvezna predhodna rezervacija pri ponudniku na 01 83 111 44.Potrdilo o ekskluzivni ceni morate predložiti ob začetku koriščenja storitve ponudnika.Lokacija ponudnika: Steletova cesta 25, 1241 Kamnik.Ponudba velja za 2 osebi.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja do vključno 31.8.2015.Za več zaporednih koriščenj lahko kupite več potrdil o ekskluzivni ceni.Rok plačila UPN obrazca je 48h od rezervacije.Preostali znesek 60 € plačate neposredno ponudniku na dan koriščenja oz. v dogovoru s ponudnikom.Aktivirano potrdilo najdete v zavihku Moj profil.Potrdilo je nevračljivo.O ponudniku:
Ponudnik: Metropolis Spa Kontaktni podatki: 01 83 111 44 Lokacija ponudnika: Steletova cesta 25, 1241 Kamnik


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.