Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

APARTMAJI LIPA, Portorož, Slovenija - 109 EUR - 2x nočitev v apartmaju za do 4 osebe, Pijača dobrodošlice

APARTMAJI LIPA, Portorož, Slovenija - 109 EUR - 2x nočitev v apartmaju za do 4 osebe, Pijača dobrodošlice

90%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Vas mika, da nekam pobegnete? Bi se radi sprostili, obenem pa ostali znotraj meja naše prečudovite države? Privoščite si dolg sprehod, romantično večerjo ali enostavno spočijte oči, duha in telo na slovenski obali. Romantični sončni zahod in sprehod ob čarobnih plažah na najlepšem koščku slovenske obale… To je Portorož!

Portorož, „kopališče svetovnega slovesa“, kot so ga imenovali v času Avstro-Ogrske, leži v čudovitem, zavetrnem zalivu. Na eni strani ga obdajajo ene najstarejših solin v Evropi, na drugi značilni istrski grički z oljčnimi nasadi, vinogradi, sadnim drevjem. Portorož je malo mesto, v katerem je poskrbljeno za vse želje in potrebe sodobnega človeka, ki išče oddih na slovenski obali. Kraj, obdan z mirnim, zelenim okoljem in prečudovito naravo ob morju, idealen je za popoln oddih. Portorož ponuja vse – karkoli že si zaželite! Najobsežnejšo ponudbo wellnessa v Evropi, peščene plaže, marino, čar starega kopališča in trendovske klube tik ob morju.

3-dnevni oddih na slovenski obali preživite v apartmaju Lipa. Apartmaji so za 4 osebe, z dvema ločenima spalnicama, balkonom, lastno kuhinjo, kopalnico, wi-fi, klimatsko napravo ter kabelsko televizijo. 


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.