Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

63% popusta na ZAČETNI TEČAJ JADRALALNEGA PADALSTVA s strokovno usposobljeno ekipo iFly

63% popusta na ZAČETNI TEČAJ JADRALALNEGA PADALSTVA s strokovno usposobljeno ekipo iFly

63%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


p >Ponudba vključuje: Začetni tečaj jadralnega padalstva: osnovna teorija + priprava in vodenje padala + vzlet v močnem vetru + 50 letov na šolskem terenu + različne tehnike zavijanja v zraku + zlaganje padala + 1 let z vsaj 300 metrov višinske razlike.
Lokacija izvajanja: Logatec, Vremščica pri Senožečah, Prebold pri Vranskem.
Bi radi sami poleteli, uživali v razgledu, kot ga ima le ptica, pa ne veste, ali je to za vas? Začetni tečaj jadralnega padalstva se konča z vsaj enim poletom, katerega višinska razlika med štartom in pristankom je vsaj 300 m.

Poteka pa takole:
Osnovni uvodni teoriji sledijo praktične vaje na tleh in prvi stik z jadralnim padalom. Najprej boste osvojili dvig padala oz. štart, vodenje padala po tleh, se naučili, kako pristati … Leteti boste začeli postopoma, najprej en meter nad tlemi, potem zmeraj višje. Seveda je vsaka vaja podkrepljena tako s teoretičnim ozadjem kot tudi s praktičnim prikazom. V začetnem tečaju boste naredili vsaj 50 letov z višine kakih 50 m in ga končali z vsaj enim višinskim letom z višine 300 m. Med poleti vas bo inštruktor spremljal in vodil prek radijske postaje.
Šolanje traja od 7 do 20 dni. Pomladi in poleti je čas učenja precej krajši, ker so dnevi daljši in je vreme lepše. Jeseni in pozimi traja malo dlje. Vse skupaj pa je bolj ali manj odvisno od vašega časa in vaše pripravljenosti.
Tečaji potekajo individualno v manjših skupinah.
Začetni tečaji se začnejo vsako soboto. Če je vreme slabo ali so želje tečajnika drugačne, se dogovorimo za poljuben termin. Tečaji potekajo vse leto.
Cena vključuje: Osnovno teorijo, praktične vaje, vso potrebno opremo


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.