Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

OBLIKUJTE POSTAVO in se ZNEBITE odvečnih KILOGRAMOV - PAS za HUJŠANJE "AB GYMNIC" za učinkovito HUJŠANJE, OBLIKOVANJE TELESA in STIMULACIJO MIŠIC

OBLIKUJTE POSTAVO in se ZNEBITE odvečnih KILOGRAMOV - PAS za HUJŠANJE "AB GYMNIC" za učinkovito HUJŠANJE, OBLIKOVANJE TELESA in STIMULACIJO MIŠIC

63%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


p>Preoblikujte telo in stimulirajte mišice s pomočjo pasa za hujšanje "Ab gymnic" in se pravočasno začnite pripravljati na sezono kopalk!
Ab gymnic je edinstveni pas namenjen hujšanju, preoblikovanju telesa in stimulaciji mišic. Z njim boste shujšali točno tam, kjer si želite - v noge, zadnjico, hrbet, roke ali trebuh. Pas je enostaven za uporabo in vam omogoča preprosto namestitev točno na tisti predel telesa, kjer bi želeli okrepiti mišice in se znebiti odvečne maščobe.
Ab Gymnic je eden izmed najcenejših in najbolj preprostih načinov, da iz ohlapne in povešene kože ustvarite čvrste in napete mišice ter se ponovno počutite samozavestno v svoji koži. Pas oddaja verižne električne pulze, ki se prenašajo na živčna, oziroma mišična vlakna.
Se spomnite kdaj ste nazadnje naredili 600 trebušnjakov? S pomočjo pasu Ab Gymnic ne bo več treba delati, saj boste z 10-minutno uporabo pasu občutili iste rezultate, kot da bi se sami mučili z nič kaj prijetnimi trebušnjaki!
Ab Gymnic pas je izdelan iz elastičnega silikona. Udobno ga lahko nosite pod oblačili, saj je neopazen. Delal bo za vas medtem, ko boste vi gledali televizijo, nakupovali, se sprehajali, pospravljali ... Skratka, Ab Gymnic je nemoteč in neviden pod obleko. Samo 30 minut uporabe dnevno in rezultati bodo vidni v obdobju 3-4 tednov. Kot dodatek se priporoča redno telesno vadbo in zdravo prehranjevanje. Ab Gymnic deluje na principu EMS – električne stimulacije mišic - pošilja mišicam tisoče električnih impulzov na minuto in s tem stimulira neprestano krčenje in raztegovanje mišičnih vlaken. Podoben efekt dosežemo s telesno vadbo (npr. trebušnjaki). Tehnologijo EMS že leta uspešno uporabljajo profesionalni atleti. Pas ima 6 različnih pred programiranih vadbenih programov, vsak z 10 stopnjami intenzivnosti.
Z uporabo pasu Ab Gymnic boste oblikovali postavo po svojih željah. REZULTATI SO NEVERJETNI!


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.