Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Obiščite in doživite prečudoviti sončni ZADAR s polpenzionom v Sobah Donat v samem centru mesta

Obiščite in doživite prečudoviti sončni ZADAR s polpenzionom v Sobah Donat v samem centru mesta

45%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


strong>Prve letošnje počitnice preživite na toplem morskem sončku, v prijetnem zavetju čistega morskega zraka in pomirjajočega šuma valov! Zadar in vse najlepše "Zadarske" znamenitosti ter eden izmed najlepših sončnih zahodov na svetu vas vabijo, da jih doživite!
Sobe Donat se nahajajo v samem centru mesta Zadra, v 1. nadstropju in vsebuje kuhinjo, skupno kopalnico in zasebni WC in balkon. Parkirišče je mestno, saj so sobe v samem mestnem središču, katero je pravo izhodišče za obisk tamkajšnih znamenitosti - cerkev Sv:Donata, antični Forum, do svetovno znanih atrakcij - Pozdrav Soncu, Morske orglje in pravih dalmatinskih konob... Nedaleč stran je tudi mestna zadarska plaža.
ZADAR
Zadar je očarljivo obalno mesto v katerem se mešata stara, več kot 3000 let bogata dediščina, z modernim. Zadar je idealna počitniška destinacija z veliko zabave in sprostitvenih dejavnosti. Predvsem zaradi svoje lege v središču jadranske obale, obkrožene s štirimi nacionalnimi parki: Plitvice, Paklenica, Krka in Kornati. Nič manj privlačno je največje naravno jezero na Hrvaškem - Vransko jezero v bližini Biograda. Vsi ti kraji so na dosegu roke, ena do dve uri vožnje z avtomobilom ali ladjo.
Nikakor ne smete pozabiti obiskati največej Zadarske atrakcije - Morske orgle! Edinstveno glasbilo, ki proizvaja zvok s pomočjo valov oceana. Zadar je znan tudi po svojem čudovitem sončnem zahodu in drugih zgodovinskih znamenitostih.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.