Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

HITRI MEGA PAKET PREOBLIKOVANJA TELESA: 92% popusta na HITRO PREOBLIKOVANJE TELESA: 3x60 min. paket KAVITACIJE, RADIOFREKVENCE in LIMFNE DRENAŽE! Ob nakupu 3 kuponov prejmete 1 obisk GRATIS!

HITRI MEGA PAKET PREOBLIKOVANJA TELESA: 92% popusta na HITRO PREOBLIKOVANJE TELESA: 3x60 min. paket KAVITACIJE, RADIOFREKVENCE in LIMFNE DRENAŽE! Ob nakupu 3 kuponov prejmete 1 obisk GRATIS!

93%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Paket  zajema: 3 x KAVITACIJA 40 min + 3  x RF, 10 min + 3 x ROČNA  LIMFNA DRENAŽA 10 min ; SKUPAJ 3 X 60min PREOBLIKOVANJA TELESA

Ob nakupu 3 kuponov prejmete 1 obisk GRATIS!

Kavitacija je neinvazivna in neboleča terapija brez stranskih učinkov, ki omogoča hitro, varno in učinkovito preoblikovanje telesa. Preprosteje, je nekirurška liposukcija, ki nas učinkovito pripelje do hitrejše rešitve ciljnega izginjanja maščobnih oblog in celulita.

Kavitacija zagotavlja takojšnje in dolgotrajne rezultate. V večini primerov se obseg obravnavanega predela zmanjša za 2 do 6 cm že po prvi terapiji. Z vsako nadaljnjo terapijo se lahko znebite še nekaj dodatnih centimetrov.

Dopolnilne terapije niso nujnost, vendar pa limfna drenaža, radiofrekvenca bistveno pospešijo presnovo sproščenih maščob in izboljšajo elastičnost kože.
Po terapiji ne občutite nelagodja ali bolečine, koža je popolnoma nedotaknjena, zato lahko takoj nadaljujete z vsakodnevnimi aktivnostmi.

Po vsaki terapiji je obvezna športna aktivnost saj pri postopku kavitacije nastane določena količina limfnega bremena, ki se izloči skozi limfni sistem.
Kavitacija ni primerna za ljudi, ki imajo težave z ledvicami in jetri, za sladkorne bolnike, nosečnice, doječe matere, s vsadki, srčnim težavam, za ljudi z boleznimi kože (alergije)…

Kavitacija ne zahteva posebnih priprav na terapijo. Prvi korak je vedno merjenje obsega predela telesa, ki bo obravnavan.

Obstaja možnost manjših stranskih učinkov, kot so začasna rdečina, povečana žeja in slabost takoj po terapiji, ki pa jo enostavno odpravite s povečanim vnosom tekočine. Vsi ti učinki so kratkotrajni in izzvenijo v nekaj urah. Zato priporočamo pitje vode 2 do 3 litre na dan


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.