Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

56% popust na ZDRAVILNO - TERAPEVTSKO TAJSKO MASAŽO S TOPLIMI ZELIŠČI IN OLJI PO IZBIRI ZA CELO TELO (60 min), v Salonu tajskih masaž Thai Tana Gon, LJ

56% popust na ZDRAVILNO - TERAPEVTSKO TAJSKO MASAŽO S TOPLIMI ZELIŠČI IN OLJI PO IZBIRI ZA CELO TELO (60 min), v Salonu tajskih masaž Thai Tana Gon, LJ

56%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


p >TRADICIONALNA TAJSKA MASAŽA IZBOLJŠUJE VITALNOST CELEGA TELESA
S polaganjem toplih zelišč po telesu pripomoremo k boljši prekrvitvi in lajšanju različnih težav (revmatizma, bolečin v mišicah in sklepih), masaža z olji pa obnavlja kožo ter ohranja njeno napetost in prožnost.
Ponudba vključuje : ZDRAVILNO TAJSKO MASAŽO Z TOPLIMI ZELIŠČI  IN OLJI PO IZBIRI ZA CELO TELO (60 min)
Pomembno ! Prva masaža ponavadi traja najmanj eno uro. Ob masaži g.Gon ugotovi stanje v katerem se nahaja vaše telo in predlaga katere masaže in v kakšnem intervalu bi bilo dobro izvajati masažo,da bi dosegli najboljše rezultate. Pri tem seveda upošteva tudi vaše želje in potrebe.
Lastnik masažno terapevtskega centra  je g. Srikorn Lasakoo, ki se ga je v Slovenji prijelo ime Gon. V Sloveniji je že trinajt let in prihaja iz province Roi-Et. Po končani osnovni šoli je odšel v tempelj Po Thong, kjer se je učil za meniha in hkrati šolal za maserja tradicionalne tajske masaže. V templju je ostal 15 let, nato pa je odšel na izobraževanje v Bangkok, kjer je obiskoval državno šolo za medicinsko tajsko masažo. Po šolanju ga je čakala bogata poklicna izkušnja na področju terapevtske masaže. Kot fizioterapevt je 13 let delal v bolnišnici Saint Luis in dve leti v BNH hospital.
Poleg njega v novem salonu dela tudi ga.Charunan Bunching, ki  poleg tradicionalne tajske masaže, obvladuje tajsko masažo z toplimi zelišči in olji in tajsko masažo z aromatičnimi olji. Kot maserka dela že deset let in ima veliko izkušenj z masažo starejših oseb.
V Sloveniji je g.Gon v preteklosti delal v veliko salonih z tajsko masažo in si pridobil dobre reference za svoje delo,zato se je odločil, da odpre svoj salon tradicionalne tajske masaže, kjer bo lahko nadaljeval s svojim terapevtskim delom.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.