Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

30 minutna masaža in neomejena uporaba savn in bazena, Ljubljana, Slovenija - 30,00 EUR - 30 minutna masaža za 1 osebo, Neomejena uporaba savn in bazena za 1 osebo

30 minutna masaža in neomejena uporaba savn in bazena, Ljubljana, Slovenija - 30,00 EUR - 30 minutna masaža za 1 osebo, Neomejena uporaba savn in bazena za 1 osebo

88%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Želite preživeti sproščujoč dan v savni ali poživljajoč večer z masažo? Ste na pravem mestu! Vsakega gosta obravnavamo kot zelo pomembnega, prav pri vsakem obisku. Ponosni smo, da vam lahko zagotavljamo najbolj kakovostno razvajanje in storitve kot jih wellness center lahko ponudi.

Izkusite visoko kvalificirane terapevte, katerim je bolj pomembno zadovoljiti vaše potrebe kot samo izvajati izbran tretma. Preudarno izbiramo naše osebje, da vam lahko zagotavljamo popolno zadovoljstvo. Vsi terapevti, s katerimi se boste srečali, imajo licenco in veliko izkušenj na svojem področju. Dovolite jim, da poudarijo vašo lepoto, sprostijo vaše mišice in se posvetijo vašim zdravstvenim potrebam. Wellness Oxalis bo poskrbel, da bo za eno uro ali cel dan, po vaši želji, zunanji svet izginil.

Pri klasični oz. švedski masaži telesa gre za sistematično obliko dotikanja, ki izboljšuje zdravje in počutje. Klasična masaža telesa ne vpliva samo na izboljšanje toka krvi in limfe, ampak posredno zelo ugodno vpliva na živčevje, predvsem na vegetativni živčni sistem. Glavni učinek masaže je izboljšana prekrvavitev ter boljša oskrbljenost z limfo, kar je osnova za izboljšanje presnove.

Oxalis Wellness se nahaja v Grand Hotelu Union, v osrčju mestnega središča Ljubljane. Samo nekaj korakov od starega mestnega jedra, poslovnega okoliša, parlamenta in glavnih znamenitosti Ljubljane. Dobro dostopen je iz vseh glavnih avtocest, železniške in avtobusne postaje in ljubljanskega letališča Jože Pučnik. 

Do nas pridete najhitreje skozi vhod Business, ki se nahaja za fontano, kjer je tudi vhod v garažo hotela. Možno je plačljivo parkiranje v hotelski garaži. Dvigalo vas pripelje v 8. nadstropje, kjer je viden Oxalis wellness kompleks.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.