Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

ODDIH na SLOVENSKI OBALI! Nočitev z zajtrkom + KOPANJE v Hotelu Aqua-park-Žusterna za DVE osebi v Garni Hotelu Pristan**** v Kopru

ODDIH na SLOVENSKI OBALI! Nočitev z zajtrkom + KOPANJE v Hotelu Aqua-park-Žusterna za DVE osebi v Garni Hotelu Pristan**** v Kopru

41%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


p>Izkoristite prve spomladanske sončne dni za oddih z vam drago osebo v prečudovitem okolju slovenske obale! Sprostite se in uživajte v sončnih dneh, ki vam ponujajo obilico idej za sproščanje.
Ena izmed idej je zagotovo tudi ugodno dvodnevno razvajanje v hotelu Garni v Kopru in vstopnica za obisk bazena Žusterni za kar dve osebi! Garni hotel Pristan je edini hotel v Kopru, ki se ponaša s ponudbo in udobjem štirih zvezdic z izrednim posluhom za želje gostov. Hotel leži na robu zgodovinskega koprskega mestnega jedra, kjer se prepletata preteklost in sodobnost. Bogata zgodovina je mestu in zaledju zapustila številne kulturno-zgodovinske spomenike, zato hotel privablja tudi vedno več turistov.
V današnji paket spada tudi okusni samopostrežni zajtrk, ki vam bo dal novih moči za pohajkovanje po obali ali kopanje v bazenu. :) Izkoristite dan in se odpravite v Žusterno, kjer boste lahko uživali v vodnih aktivnostih in se sproščali v jaccuziju, savni ali le počivali v objemu vode.
Izkoristite lepe dneve za oddih in se prepustite dvo-dnevnemu razvajanju. 


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.