Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Apartmaji Regina 3* | 3dni/2x polpenzion za 2 osebi

Apartmaji Regina 3* | 3dni/2x polpenzion za 2 osebi

31%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Terme Sveti Martin sestavljajo hotel Spa Golfer in apartmajsko naselje Regina. Hotel Spa Golfer nudi velik wellness center in športno dvorano z igriščem in fitnes center. Lobi z recepcijo, piano bar (do 23h; prigrizki, sladice, smoothies …), restavracija, à la carte restavracija, pub, wellness, bazeni … Ob hotelu se nahaja ogrevano golf igrišče z 9 luknjami, razpolaga pa tudi z infrastrukturo za kolesarje (Adria Bike Hotel, 12 označenih rut, servis, pralnica, najem). V naselju je 69 standard apartmajev in 29 družinskih apartmajev. 
 

Lega

Hotel naselje stoji v kraju Sv. Martin na Muri, le nekaj kilometrov od mejnega prehoda Mursko Središče. Naselje je obkroženo z neokrnjeno naravo, ki predstavlja idealno destinacijo za preživljanje dopusta. 

Apartmaji

Standard apartma ima dnevno sobo z raztegljivim trosedom, kuhinjo, jedilnico, eno spalnico z zakonsko posteljo in kopalnico, teraso ali balkon … 
Obroki v restavraciji znotraj resorta.

Hrana

Samopostrežna zajtrk in večerja; lokalna nabava, izbor zdrave in die­tne hrane ter hrane za športnike.

Bazeni

Poleti 2014 prenovljeno termo-mineralno kopališče (s hotelom ga povezuje hodnik): notranji bazeni na skupaj 1050 m² površin (odprti vso leto); temperatura vode 33–34° C; veliki bazen, rekreativni bazen, otroški bazen, 3 whirpooli (narejeno po filozofiji dr. Rudolfa Steinera) in 2 zunanja bazena ob zaprtem kompleksu.

Hotelski bazen: notranji/zunanji, 2 whirpoola. Zunanje kopališče na pribl. 4000 m²; aquapark, gusarska ladja, whir­pooli, bar. 

Pomembno: zunanji bazeni so v zimski sezoni zaprti. Gostje apartmajskega naselja morajo koriščenje hotelskega bazena plačati. 

Wellness

Wellness v pritličju hotela se razprostira na 1800 m² in nudi sodobno opremo ter številne tretmaje za zdravje in lepoto s savnami.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.