Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Terme 3000 Hotel Termal 4* | 3dni/2x polpenzion za 2 osebi

Terme 3000 Hotel Termal 4* | 3dni/2x polpenzion za 2 osebi

41%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Hotel Termal je namenjen gostom, ki si želijo na počitnicah odpočiti in narediti nekaj za svoje zdravje. Mnogo gostov Hotela Termal koristi storitve terapevtskega centra Thermalium, katerega storitve so povezane z močjo črne termomineralne vode. V hotelu sta zato cenjena mir in tišina, zato je hotelsko ozračje in vzdušje v 136 sobah sproščeno in pomirjajoče. Hotel ponuja številne vodene vadbe in programe za ohranjanje zdravja in dobrega počutja. Notranji bazen ima dvigalo za gibalno ovirane.

 

Lega

Terme 3000 s svojo raznolikostjo ponujajo počitnice za vsakogar. Termal je simpatičen hotel z lastnim kopališčem, kjer vas bosta navdušila sproščenost in dinamičnost ter vas zanesljivo popeljala daleč stran od vsakodnevnih skrbi.

Sobe

V hišicah so dvoposteljne sobe z ločenim vhodom, sodobne kopalnice, prha/WC, sat. TV, terasa.

Hrana

Samopostrežni zajtrk in večerja v hotelu Termal.

Bazeni

Kopališče z zimskim vrtom v hotelu Termal (notranji bazen 88 m², izplavalni zunanji bazen 572 m², whirlpooli, bazen s »črno« izvirsko vodo 64 m²; 32–38° C); finska savna (brez doplačila).

Doživljajski bazenski kompleks Terme 3000: termalni vrelci v Termah 3000 ustvarjajo čarobni svet vodnih užitkov. Prepustite se neskončnim možnostim, saj vas tu poleti in pozimi pričakuje 5.000 m2 vodnih površin, 31 pokritih in odkritih bazenov z navadno in z zdravilno "črno" termo mineralno vodo, posebni bazeni za otroke, tobogani in skakalni bazen. S termalnimi vrelci smo v doživljajskem bazenskem kompleksu TERME 3000 ustvarili čarobni svet vodnih užitkov, kjer vas na 3.000 m2 pričakuje 11 bazenov. Spust po adrenalinskem toboganu AQUA LOOP s 360-stopinjskim obratom ali preizkus tobogana Prosti pad pa je doživetje, ki si ga boste zapomnili! Na Aqua Loop smo še posebej ponosni, saj je četrti najhitrejši tobogan v Evropi. V vodnem parku lahko izbirate med pokritimi bazeni in bazeni na prostem, ki v dveh nivojih ponujajo pestre programe in atrakcije: divjo reko - brzico, vodnozračne ležalnike, gejzirje, slapove, vodne in zračne masaže, protitočno plavanje, plavalne steze, vodne tokove, žvrkljajoče kopeli. Posebnost v ponudbi je bazen za skoke v vodo z enega ali treh metrov. Povzpnete pa se lahko na 22-metrski stolp s toboganoma dolžine 170 in 140 metrov z vizualnimi in zvočnimi efekti ter toboganom "Prosti pad". V kopališkem kompleksu so tudi turške in finske savne, solarij, igralnica za otroke, restavracije in pivnica. Prostrane travnate površine v okolici bazenov nudijo obilico naravne sence. Doživljajski bazenski kompleks je vključen v ponudbo gostom vseh nastanitvenih objektov v TERMAH 3000 - Moravske Toplice.

Wellness

Wellness center Thermalium: vir in izvir zdravja in lepote v centru Ther­malium, raju miru, sprostitve in prenove je edinstvena »črna« termalna voda, ki izvira v globini od 1175 do 1467 metrov. Ker ima voda ob izviru kar 72° C, je ta »čudež nara­ve« nekaj zares posebnega, saj so običajne hidro-karbonatne vode največkrat hladne. „Črna“ termalna voda pa nima samo tera­pevtskih, ampak ima tudi druge pozitivne učinke na človeški organizem, saj poživlja in osvežuje telo – izboljšuje in pospešuje prekrvavitev, zmanjšuje živčno vzburjenost, pomirja in pospešuje porjavitev kože na soncu. S specializiranimi programi spro­stitve in preventivnimi terapijami skrbijo za popolno sprostitev v najsodobnejšem well­ness centru Thermalium, ki ga učinkovito dopolnjuje svet savn. Z lastno kozmetično linijo Thermalium collection, prvo tovrstno linijo iz termo-mineralne vode v Sloveniji, so v Termah 3000 ustvarili dragocen spomi­nek, ki temelji na največjem bogastvu term, črni termo-mineralni vodi. 

Bazenski kompleks Terme 3000: v kopališkem kompleksu so tudi turške in finske savne ter solarij (vse z doplačilom).


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.