Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Hotel Fontana 3*: Spomladanski 3-dnevni oddih v sladki 'hrvaški Toskani' -50%

Hotel Fontana 3*: Spomladanski 3-dnevni oddih v sladki 'hrvaški Toskani' -50%

90%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Odpravite se na enkraten pobeg v Buzet, v osrčje Istre, in uživajte v odlični kulinariki, romantičnem vzdušju Hotela Fontana ter lepotah in dobrotah Istre. 3-dnevni oddih z vključenim polpenzionom, košarico sadja ter sladko...



Kaj ponudba vključuje?
2x nočitev v romantični dvoposteljni sobi za 2 osebi,2x zajtrk za 2 osebi (bogat velikonočni zajtrk za Veliko noč)2x večerja (samopostrežna ali večerja s 3 hodi) za 2 osebi,dobrodošlica z jagodami v čokoladi,sladka košarica sadja v sobi in pijača dobrodošlice,1x wellness vaucher v višini od cca 7 € za tretmaje*,zgodnjo prijavo in in pozno odjavo (glede na razpoložljivosti),brezplačno parkirno mesto,brezplačen Wi-Fi.Popusti: otroci do 3 leta BREZPLAČNO!**Ponudba velja za 2 osebi.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja od 1.4.2015 do 4.5.2015.Opis ponudbe
Pravljični spomladanski pobeg v ’hrvaško Toskano’ in uživanje v lepotah Istre, odlični kulinariki in prekrasni naravi sladkega obmorskega mesteca Buzeta, le streljaj od slovensko-hrvaške meje.
Hotel Fontana razpolaga s 54 sobami in 3 suitami. Udobne sobe in suite, prenovljene v modernem slogu, so opremljene s SAT TV, telefonom, mini barom, klimo ter brezplačnim WI-FI internetom.
Ko prvi jutranji žarki zjutraj posijejo v vašo sobo, se boste že počutili spočiti in polni energije. Od pogleda, ki vas bo pričakal na balkonu hotela Fontana 3* vam bo preprosto zastal dih: čudovit griček starega mesta Buzet, ki vabi na potepanje. V hotelu Fontana je najlepše začeti dan s skodelico kave na eni od dveh prekrasnih teras, ki gledajo na ulico ali staro mesto.
Po okusnem zajtrku se podajte na iskanje istrskega zaklada - belih ali črnih tartufov. Vsekakor priporočamo, da se odpravite na izlet s kolesi (1-dnevni najem je vključen v ceno paketa). Raziščite srednjeveška mesteca Hum – najmanjše mesto na svetu, Buzet, Roše in Motovun, ali se odpravite na degustacijo tartufov in istrskih vin.
Sprostite se v čudoviti naravi v okolici Buzeta, vdahnite svež zrak in se napolnite z energijo na eni izmed številnih sprehajalnih poti – ’’Stezi 7 slapov’’ vzdolž reke Mirne ali se poizkusite v plezanju. Možnosti so številne – za vsakega nekaj. Pestro ponudbo vam lahko predstavijo tudi na recepciji hotela.
Prepustite se toplim sončnim žarkom in lepotam Istre in preverite zakaj ti prekrasni kraji slovijo kot ’hrvaška Istra’.
Plačajte le 25 € in pridobite potrdilo o ekskluzivni ceni. Sproščujoč 3-dnevni oddih v Hotelu Fontana, za 2 osebi, vas bo stal le 125 €, namesto 250 €. Na strani Mestoidej s klikom na KUPI rezervirate svoje mesto za le 25 €, preostalih 100 € pa plačate direktno pri ponudniku.
Opombe
Obvezna predhodna rezervacija pri ponudniku na info@hotelfontanabuzet ali 00385 52 662 615.Potrdilo o ekskluzivni ceni morate predložiti ob začetku koriščenja storitve ponudnika.Lokacija ponudnika: Trg Fontana 1, 52420 Buzet, Hrvaška.Ponudba velja za 2 osebi.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja od 1.4.2015. do 4.5.2015.Za več zaporednih koriščenj lahko kupite več potrdil o ekskluzivni ceni.Preostali znesek 100 € plačate neposredno ponudniku na dan koriščenja oz. v dogovoru s ponudnikom.*Termini tretmajev dogovarjajo se neposredno z wellness studijom "Tjaša", prd prihodom gosta na tel. 00 385 (0) 98 694 962Doplačila: Dodatna nočitev: 225,00 kn ali 29,00 € na osebo Enoposteljna soba: 13 € /dan Dodatno ležišče: 20 € Turistična taksa: 0,73 €/oseba/danHišni ljubljenčki so dovoljeni ob doplačilu 10 €/dan.*Popusti: otroci do 3 leta v postelji s starši brezplačno, otroci od 3-12 let 10 € pri koriščenju dodatnega ležišča.Rok plačila UPN obrazca je 48h od rezervacije.Aktivirano potrdilo najdete v zavihku Moj profil.Potrdilo je nevračljivo.O ponudniku:
Ponudnik: Hotel Fontana Buzet 3* Kontaktni podatki: info@hotelfontanabuzet ali 00385 52 662 615 Lokacija ponudnika: Trg Fontana 1, 52420 Buzet, Hrvaška


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.