Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

VILLA CASA NATALE, Budva, Črna Gora - 152 EUR - 9x nočitev v studio apartmaju za 2 osebi, Sadje in vino za dobrodošlico

VILLA CASA NATALE, Budva, Črna Gora - 152 EUR - 9x nočitev v studio apartmaju za 2 osebi, Sadje in vino za dobrodošlico

88%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Čarobna obala Budva vas pričakuje s čistim morjem in prelepimiplažami; prepustite se užitku, vdihnite morski zrak in se sprostite!

Apartmaji senahajajo v vili v centru Budve, v privlačnem in mirnem delu mesta, nasprotihotela Slovenska plaža in Jadranskega sejma.Na ulici Mainskiput, kjer se nahajajo apartmaji, boste našli tudi številne restavracije,picerije, pekarne in kavarne – vse je na dosegu roke … za brezskrbne počitnice!

Vsi apartmaji soklimatizirani, v njih pa boste našli tudi kabelsko televizijo, brezžični internet,kuhinjo z vsemi aparati in elementi (hladilnik, štedilnik, pomivalno korito,posoda …), jedilnico, kopalnico in teraso.

Za Bečiće je značilna dolga peščena plaža in mirno morje, zato so idealno mesto za družinski oddih. Plaža v Bečićih je dolga 1950 metrov in je razglašena s strani pariških strokovnjakov leta 1935 za najlepšo na Mediteranu. Tople noči Bečićev nudijo zabavo, ki traja do poznih ur.

Če se odločite za počitnice v Črni Gori, vam priporočamo izlete do Ade Bojane, Kanjona Tare, Samostana Ostrog, Mavzoleja na Lovćenu in do Skadarskog jezera.

Bivali boste v Villa Adriatic ali v Villa Casa Natale.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.