Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Presenetite vašega slavljenca z obiskom snežaka Fackota -50%

Presenetite vašega slavljenca z obiskom snežaka Fackota -50%

90%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Želite vašemu malčku pričarati nepozabno rojstnodnevno presenečenje? Presenetite vašega slavljenca s popolno rojstnodnevno zabavo z obilico smeha in veliko dobre volje ter na obisk povabite snežaka Facka, ki bo 30 minut zabaval...



Kaj ponudba vključuje?
Obisk simpatičnega snežaka Facka (30 minut).Facko se rad objema, je na trenutke malce zmeden a nadvse simpatičen in zabaven.Nepozabno presenečenje za vašega slavljenca in njegove prijatelje.Priporočamo za starostno skupino od 2 let do 10 let.Ena oseba lahko kupi več potrdil.Strošek prevoza znaša 0,37 eur/km od sedeža podjetja do stranke.*Potrdilo o ekskluzivni ceni velja do 30.6.2015.Opis ponudbe
Mestoidej ima tokrat za vas in vašega slavljenca popoln paket z obilico smeha in veliko dobre volje. V sodelovanju z Mestom norčij vam bo na rojstnodnevno zabavo vašega malčka pripeljal snežaka Facka, ki bo 30 minut zabaval slavljenca in njegove prijatelje.
Mesto Norčij lahko organizira dodatno tudi nepozabno zabavo za rojstni dan v kombinaciji z obiskom Snežaka Facka. Na zabavi je lahko neomejeno število otrok, saj celo družbo snežak Facko pride obiskat, animirat za 30 minut.
Na dom povabite najbolj prijaznega snežaka, kar jih obstaja daleč naokoli. To je Facko, kise rad objema, je na trenutke malce zmeden a nadvse simpatičen in zabaven. Facko bo na praznovanju presenetil slavljenca in njegove goste, čestital zvezdi zabave, prinesel mini darilce in zagotovo kakšno ušpičil.
Vsi se bodo z njim lahko tudi slikali, saj bo to otrokom resnično nepozaben spomin. Če boste želeli, da Facko obisk v vaši hiši podaljša, pa mu to le povejte. Potem pa bo Facko moral oditi zopet v domov v Zasneženo deželo, saj obstaja nevarnost, da se bo v toplem prostoru začel topiti in bo za seboj pustil dodaten spominček … lužico. Plačajte le 8 € ter pridobite potrdilo o ekskluzivni ceni. 30-minutna animacija za vse udeležence vas bo stala le 40 €. Na strani Mestoidej s klikom na KUPI rezervirate svoje mesto, preostali znesek pa plačate direktno pri ponudniku.
Opombe
Obvezna predhodna rezervacija pri ponudniku na info@mestonorcij.si.Potrdilo o ekskluzivni ceni morate predložiti ob začetku koriščenja storitve ponudnika.Lokacija izvajanja storitve: vaša lokacija.Ponudba velja neomejeno število udeležencev.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja do 30.6.2015.Za več koriščenj lahko kupite več potrdili o ekskluzivni ceni.Rok plačila UPN obrazca je 48h od rezervacije.Preostali znesek v višini od 32 € plačate neposredno ponudniku na dan koriščenja oz. v dogovoru s ponudnikom.*Obvezno doplačilo: Strošek prevoza: 0,37 eur/km od sedeža podjetja do stranke. Sedež podjetja: Bezenškova 35, 1000 Ljubljana.Aktivirano potrdilo najdete v zavihku Moj profil.Potrdilo je nevračljivo.O ponudniku:
Ponudnik: Mesto Norčij Kontaktni podatki: info@mestonorcij.si Lokacija ponudnika: Bezenškova 35, 1000 Ljubljana


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.