Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

VILLA ANDREA, Tučepi, Hrvaška - 186 EUR - 5x nočitev z zajtrkom v Classic dvoposteljni sobi za 2 osebi, Brezplačna izposoja koles

VILLA ANDREA, Tučepi, Hrvaška - 186 EUR - 5x nočitev z zajtrkom v Classic dvoposteljni sobi za 2 osebi, Brezplačna izposoja koles

91%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Villa Andrea je majhen družinski hotel, v katerem so v tradicionalnem dalmatinskem stilu gradnje vključene vse sodobne zahteve današnjega časa, s čimer se dosega popolna kombinacija in zatočišče za vsakega gosta, ki išče prijetno in udobno namestitev.

V hotelu Villa Andrea lahko gostje izbirajo med 17 udobnimi, luksuznimi sobami, opremljenimi v skladu s standardi sodobnega turizma in v katerih lahko najdete SAT TV, hotelski TV kanal, brezplačno brezžično internetno povezavo, elektronski sef, telefon z direktnim klicanjem, mini bar, klima napravo ter sodobne kopalnice s prhami, sušilci za lase in ostalimi toaletnimi potrebščinami.

Glede na to, da želijo svojim gostom nuditi vrhunski oddih kot tudi kulinarično doživetje, je na voljo tudi njihova restavracija Olive Tree, ki vas bo popeljala na čarobno pot gastronomskih užitkov. Njihova kuhinja lahko zadovolji vsem vašim željam. Nudijo vam vegetarijansko, dietno, otroško prehrano ... Njihova misija je gostom približati dalmatinsko tradicionalno kuhinjo na nov, sodoben način, s poudarkom na svežih domačih sestavinah. Za popolno kulinarično doživetje je na voljo tudi vinska klet, kjer lahko ob doplačilu rezervirate degustacije vin in kupite kakovostno vino po ugodnih cenah.

Hotel ima v lasti tudi spa center Shine On, kjer se lahko prepustite terapevtki in kozmetičarki, ki bosta za vas oblikovali tretma po vaših željah. Na recepciji lahko izberete dodatne ponudbe – izlete – kot so: morski sprehod “Makarska čarovnija“, joga „Dotik poznega poletja“, popolno obnovo duha in telesa, tematska potovanja ... in druge izlete.

Zaradi naravne lege kraja Tučepi lahko spoznate bližjo in daljno okolico Dalmacije kot tudi sosednje Bosne in Hercegovine. Recepcijsko osebje vam bo pomagalo pri izbiranju primerne destinacije za izlet kot tudi pri organizaciji samega izleta. 
Butterfly Diving Center Tučepi nudi gostom Ville Andrea poseben voucher: Za vse potapljaške pakete prejmete 10% popust ob predhodni rezervaciji. Za 5 ali več oseb, ki koristijo iste pakete prejmejo še dodatni 5% popust. Ponudba velja od 1.4.2015 do 31.5.2015.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.