Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

IZDELAVA ORTOPEDSKIH VLOŽKOV "Normal" ali "Super" za stopala po meri s pomočjo računalniške analize v Medprotectu + 6 mesecev GARANCIJE

IZDELAVA ORTOPEDSKIH VLOŽKOV "Normal" ali "Super" za stopala po meri s pomočjo računalniške analize v Medprotectu + 6 mesecev GARANCIJE

50%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


strong>ZARADI UPORABE ORTOHIT ORTOPEDSKIH VLOŽKOV NI POTREBNO KUPOVATI VEČJE OBUTVE
Zakorakajte k zdravju!
Po statističnih podatkih ima 50–80 % mestnega prebivalstva spuščena stopala, kar povezujejo z dejstvom, da se stopalo še ni popolnoma anatomsko in funkcionalno prilagodilo obremenitvam človeka v vsakodnevnem življenju.
Vendar ni potrebno imeti „samo“ spuščenih stopal, da bi potrebovali ortopedske vložke. Zaradi trdih podlag, kot sta beton in asfalt, naša stopala izgubljajo naravno pridobljeno elastičnost, zaradi tega izginja dobro, statično in dinamično, delovanje stopal.
Posledice tega so vsem znane: bolečina v ledveni in vratni hrbtenici, občutek utrujenosti in teže v nogah, bolečine in otekanje nog.
Izberite ortopedske vložke po svoji meri in naredite veliko za svoje zdravje.
Ponudba 1 zajema (22,50€):
- IZDELAVO ORTOPEDSKIH VLOŽKOV "Normal"
Ponudba 2 zajema (49,50€):
- IZDELAVO ORTOPEDSKIH VLOŽKOV "Super"
V stopalih imamo 26 kosti, 33 sklepov, več kot 100 vezi in 19 mišic. Tu je tudi veliko število živcev in krvnih žil, ki vodijo do srca, hrbtenice in možganov. Ignoriranje težav v tem delu telesa je lahko nevarno. Težave lahko ovirajo gibanje, kar vodi do povišanje telesne mase ali do sprememb v ravnotežju, kar poveča verjetnost padcev in zlomov. Prav tako lahko pritisk čevlja, ki se ne ujema z obliko in velikost vaše noge, povzroči zelo boleče posledice. 
Poleg redne vadbe se statika stopala lahko prilagodi z oblikovanjem ustrezno prilagojenih ortopedskih vložkov, ki so dani v čevlje. Vložke uporabljajo tudi športniki, da preprečujejo velike težave zaradi deformacije stopala.
Zaradi nove tehnologije obstajajo računalniški programi, ki analizirajo hojo. 
Če ste športni tip ali enostavno obožujete dolge sprehode in pohodništvo, če ste doma ali v službi veliko na nogah si podarite vložke za stopala narejene po meri, s pomočjo računalniške analize ali digitalnega odtisa.
Računalniška analiza hoje vključuje popoln pregled stopala na merilni napravi in dogovor o vaših individualno narejenih ortopedskih vložkih. Vložki so narejeni iz Multiform pene - prednost tega materiala je, da ne absorbira potu. 
Več kot 50 let tradicije in izkušenj izdelave!


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.

Žlica za čevlje SLIP
OMEJENA KOLIČINA