Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

MASAŽA S TIBETANSKIMI POJOČIMI POSODAMI v trajanju 45 min v prijetnem ambientu studia Shavasana v Ljubljani

MASAŽA S TIBETANSKIMI POJOČIMI POSODAMI v trajanju 45 min v prijetnem ambientu studia Shavasana v Ljubljani

51%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


strong>Zvočna masaža s himalajskimi pojočimi posodami temelji na starodavnih modrostih ispred 5000 let. Bogati spekter nadtonov, katere posode ob igranju tvorijo, harmonizira levo in desno možgansko polovico, odpravlja napetosti in stare zapise travm ter celostno uglašuje instrument našega bitja.
Pri zvočni masaži himalajske posode ne le polagamo, pač pa z njimi drsimo po na lahno oblečenem telesu, kjer jih igramo. Od mesta, kjer je posoda na telesu položena, se širijo vibracije zvoka – katere ne  le slišimo, pač pa jih fizično doživljamo – po telesu.
Zvok kot reka potuje po  meridijanih, krvnih in limfnih žilah. Vsako celico, vsak atom telesa zvok napolni in zavibrira z informacijo zdravja, harmonije, ravnovesja. Zato imenujemo zvočno masažo tudi celična masaža.
Učinki zvočne masaže so zelo globoka sprostitev in regeneracija vseh nivojev našega Bitja, prav tako pomladitev povečanje življenjske energije  in ustvarjalne moči. Zvočna masaža razgrajuje in odplavlja tujke iz telesa, izboljša cirkulacijo krvi in limfe, briše celični spomin starih travm in poškodb ter lajša bolečine.
Zvok pojočih posod sprošča napetosti in odplavlja blokade fizičnega telesa in subtilnejših nivojev, umirja čustveno in mentalno telo. Odplavlja ter razgrajuje vse, kar je zdravemu telesu tujega ter prebuja izvorne frekvence naših celic, organov, našega bitja. Zvok himalajskih posod prebuja celični spomin. Vsaka posoda resonira OM, zvok, ki prebuja izvorne informacije, zapisane v DNK in aktivira naše izvorne energetske kode. Telo in um se globoko sprostita, leva in desna možganska polovica se uravnovesita. V tem posebnem stanju se spontano dogaja proces očiščevanja starih miselno-čustveno-vedenjskih vzorcev, ki nam ne služijo več.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.