Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Odpravite se na 3 dnevne počitnice za 2 osebi v glavno mesto naših sosedov v Hotel Vienna*** v Zagreb

Odpravite se na 3 dnevne počitnice za 2 osebi v glavno mesto naših sosedov v Hotel Vienna*** v Zagreb

50%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


strong>Počitniški oddih v Zagrebu, ki ponuja vse od kulinarike, kulturne vsebine do nakupovanja.  V letu 2014 pa je Zagreb postal tudi priljubljena destinacija za "shoppingiranje" v IKEI! 
Prav posebno vas bo očaralo prečudovito staro jedro mesta in gostoljubnost!
Na zahodnem vhodu v glavno mesto Hrvaške v Zagreb, vam svojo gostoljubnost ponuja hotel Vienna***, ki se nahaja tik ob avtocesti Ljubljana - Slavonski Brod.
Hotel je dobro povezan z javnim prevozom do vseh delov mesta in tudi z Zagrebškim velesejmom. V hotelu se nahaja kavarna - slaščičarna z veliko vrst domačega sladoleda in slaščic. Skrbno osebje vam bo v času vašega bivanja ves čas na voljo. Ponudba zajema 2 nočitvi z zajtrkom za 2 osebi v hotelu Vienna.
Dobrodošli v hotelu Vienna***
Hotel je svoje ime dobil po Avstrijskem Dunaju, saj je lastnika predvsem očarala ta izredna gostoljubnost in turistična naravnanost prelepega avstrijskega mesta, ki ju je nekako žežel prenesti v Zagreb.
Hotel tako predstvalja in vzpostavlja intimno vzdušje ter sprostitev s pridihom domačnosti, kjer se gostje lahko sprostijo in kjer jim bo osebje prisluhnilo ter omogočilo čimbolj udobno bivanje.
Hotel Vienna je relativno majhen "boutique" hotel s 3 zvezdicami***, ki neguje duh, vzdušje in toplino dunajskega ambienta, ki se ga čuti v vseh kotičkih in v celotni vsebini. Nahaja se v zahodnem delu mesta in je zedlo dostopen hkrati pa je v neposredni bližini tudi avtobusna in tramvajska postaja s hitro povezavo do samega jedra mesta. Hotelsko osebje je usposobljeno za individualen pristop gostom tako, da lahko pomagajo pri zagotavljanju prevoza , administrativnih zadev in osebne pomoči.
Posebna pozornost je namenjena kakovosti nastanitve, saj je le ta pogoj za užitek in popoln oddih, ki ga potrebujete. nastanitvene kapacitete so sestavljene iz sob, ki so opremljene po načelu zdravega bivanja, z visoko kakovostnim pohištvom, ki je izdelano iz masivnega lesa. Vse sobe so opremljene s TV, satelitsko televizijo, direktno telefonsko linijo, pravtako pa je na voljo tudi brezplačen in neomejen dostop do interneta. Sobe so enoposteljne, dvoposteljne in triposteljne. 
Hotelska slaščičarna
Glavna vsebina hotela je slaščičarna in caffe bar, ki se po dunajskem vzoru razprostira kar v dveh etažah. Bogata ponudba zajema sladoledni, mlečni in sadni program z veliko različnih svežih kolačev in tortic. V kombinaciji s toplo pijačo, branjem dobre knjige ali dnevnega časopisa pa dobi celotna slaščičarna svoj smisel.
Zagreb
zagreb je hrvaška prestolnica, največje mesto po številu prebivalcev. Mesto, ki je nastalo z združitvijo nekdanjih naselij z dveh sosednjih hribov, Gradeca in Kapitola ter nosi zgodovinsko središče. Zagreb je posebno, edinstveno mesto, kjer je mogoče najti veliko zgodovine na eni strani in veliko moderne vsebine svetovnih razsežnosti na drugi strani.
 


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.