Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

SAN ART HOSTEL, Beograd, Srbija - 49 EUR - 2x nočitev za 2 osebi, 2x zajtrk za 2 osebi

SAN ART HOSTEL, Beograd, Srbija - 49 EUR - 2x nočitev za 2 osebi, 2x zajtrk za 2 osebi

89%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Plavajoč hostel San Arts svojo krasno lokacijo v beograjskem parku Ušće, v mirni coni na Donavi, vasvabi na nepozaben oddih v samem srcu Beograda! Lokacija omogoča gostom, da občutijonaravo in miren ambient ter da so obenem blizu središču velemesta.

San Art Floating Hostelje splav-hostel, ki je svoja vrata odprl leta 2012. Od Starega mesta jeoddaljen približno 20 minut hoje, od popularnih klubov na vodi pa le 10 minuthoje.Če ste skupinaprijateljev, ki želi izkusiti nočno življenje razvpitega Beograda, potem jesplav-hostel najboljša rešitev za vas. Namreč, struktura objekta omogočanastanitev večjih skupin, bližina znanih splavov pa je kot nalašč za rajanje dojutranjih ur. Po drugi strani pa lahko uživate v družinskem oddihu, saj čudovitpark Ušće in Donava ustvarjata neomejeno sproščujočo atmosfero. Hostel jepopoln kraj za vse ljubitelje narave, sprehodov, kolesarjenja, spanja nareki,...

Vsaka od 9 sob ima svojolastno kopalnico in pogled na Kalemegdan ter na Donavo, tako da lahko doživitehostel vsakič, ko ga obiščete, na drugačen način. Zajtrk je vključen v ceno,medtem ko lahko popoldne in zvečer naročite slastne obroke po ugodnih cenah iznjihove ponudbe. Nudijo vam širok izbor domačih pijač in vin.Vse sobe imajo kopalnicos toplo vodo 24/7, posteljnino in brisače ter omarice. Sušilec za lase,likalnik, dodatno odejo in sef lahko dobite na recepciji. Prav tako vam je navoljo prijetna dnevna soba v prtličju s kablovsko TV, internet cono zračunalniki, DVD-ji in knjigami ter hotelski bar s hrano in pijačo.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.