Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

CSÁSZÁR HOTEL, Budimpešta, Madžarska - 79 EUR - 2x nočitev za 2 osebi, 2x zajtrk za 2 osebi

CSÁSZÁR HOTEL, Budimpešta, Madžarska - 79 EUR - 2x nočitev za 2 osebi, 2x zajtrk za 2 osebi

88%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Iščete idejo kam na oddih? Si želite raziskati srednjeevropsko prestolnico, ki ni preveč oddaljena, a zagotovo vredna ogleda? Potem se odločite za obisk Budimpešte!


Csaszar hotel se nahaja v Buda predelu Budimpešte, 5 minut hoje od mosta Margaret Bridge in številnih restavracij. Zares odlična lokacija, le nekja minut stran od metro postaje. Hotel vam omogoča brezplačen dostop do bazenov športnega centra Komjádi, ponuja pa klimatizirane sobe in brezplačen Wi-fi. Okolica hotela vam ponuja številne športne vsebine. Prijazno osebje vam venomer stoji na razpolago za kakršnakoli vprašanja.

Stavba je bila postavljena v 50. letih 19. stoletja in je primarno delovala kot samostan. Sobe so prijetne in moderne, hkrati pa ohranjajo izvirni pridih stavbe. Lukács Thermal Bath se nahaja le 150 metrov od hotela in ponuja širok nabor terapevtskih storitev. Najbolj slavno kopališče v Budimpešti, Gellért kopališče, je lahko dostopno z avtobusom (približno 15 minut). Če želite, lahko v hotelu uredijo tudi polpenzion po dogovoru z bližnjo restavracijo. Poleg tega prejmejo gostje hotela tudi popust na gostinske storitve.

Prestolnica Madžarske je sestavljena iz dveh delov mesta, ki ju loči veličastna reka Donava. Njeno ime je zato sestavljeno iz dveh delov – Budim, ki leži na zahodni strani reke, ter Pešta, ki se nahaja na vzhodni strani. V Budimpešti je veliko znamenitosti, ki so vredne ogleda. Od gradu, trdnjave, citadele, muzejev, samostanov in galerij do starega mestnega jedra, ki vas bo zagotovo navdušil. Mesto ima tudi veliko razglednih točk, kjer boste lahko uživali ob pogledu na celotno mesti in čudovito Donavo. Priporočamo, da se spoznate z madžarsko kuhinjo, ki slovi po pekočih specialitetah. Z iskanjem restavracije ne boste imeli težav, saj je ponudba restavracij precej pestra.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.