Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

HOTEL SAVICA, Bled, Slovenija - 158 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi, 2x polpenzion za 2 osebi

HOTEL SAVICA, Bled, Slovenija - 158 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi, 2x polpenzion za 2 osebi

92%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Kaj porečete na zabavne, razigrane, veselja insmeha polne družinske počitnice v neokrnjeni blejski naravi? Okolica blejskegajezera ponuja neomejene možnosti preživljanja prostega časa, ko bodo najmlajšiuživali ob dolgih urah zabave ob igri, tisti malce starejši pa se bodo lahkoprepustili sanjarjenju ob nežnem pozibavanju čolna na jezeru. Z družino selahko odpravite do otočka, kjer si lahko otroci ob odzvanjanju zvona zaželijotisoč in eno željo …

Prenovljeni Hotel Savica je prvi družinam prijazni hotel vSloveniji. Izberete lahko nastanitev v povezanih sobah, dru-žinskih sobah ali apartmajih s kuhinjo, tako da bodo vaši otrocivedno le korak od vas in vedno na očeh. Gostom je na voljoprijetna zajtrkovalnica z vso potrebno opremo za najmlajšein z izborom jedi, ki je priljubljen tudi pri otrocih, medtemko je za penzionsko večerjo poskrbljeno v glavni restavracijibližnjega Hotela Golf.

Brezplačen animacijski program skozi vse leto, varstvootrok, otroška igrišča in kopica presenečenj za najmlajše,za katere skrbi hišna maskota Labodek Zaki, bodo dodatnopopestrili vaše bivanje v Hotelu Savica. Za goste hotela jekopanje v bazenih Wellnessa Živa v sosednjem Hotelu Golfbrezplačno.Sobe, v katerih otroke čaka tudi marsikatero igralno presenečenje,so prirejene potrebam družin, z vsem potrebnimudobjem in po želji tudi s pomembnimi dodatki (od previjalnihmizic, do grelcev za stekleničke). Sobe imajo kopalnicos kadjo ali prho, kabelsko televizijo, kabelski internet, sef,mini bar in balkon.  

Skrb za okolje je za Hotel Savicaizrednega pomena, zato s ponosom pokaže svoj okoljski certifikat Eko marjetica. Polegtega se ponaša z nagrado za "Najboljši family hotel v Sloveniji,2012" (Novosadski turistični sejem) ter s priznanjem za "Naj tematskihotel, 2012" (Dobro jutro, Slovenija).


Naravne znamenitosti v okolici Bleda s svojo neokrnjenostjo inopojno lepoto navdušujejo obiskovalce od blizu in daleč. Tu jeTriglavski narodni park, edini narodni park v Sloveniji, ki ponujanešteto čudovitih pohodniških izletov. Blejski Vintgar jemlje dih ssvojo neukrotljivostjo, vožnja z vzpenjačo na smučišče Vogel vamlahko ponudi čudovito panoramo na Gorenjsko, obisk bližnjegaBohinja s sprehodom do slapa Savica pa še vedno velja za enegaizmed najbolj priljubljenih izletov.Bled je tudi idealno izhodišče za izlete po Sloveniji. Do slovenskeprestolnice Ljubljane je manj kot ura vožnje, čudovit pa je tudiizlet do Predjamskega gradu in ogled Postojnske jame. Če vas nemami v skrivnostne globine zemlje, se lahko na smaragdno zelenireki Soči preizkusite v raftanju. Pot v dolino Soče vas bo z Bledavodila preko Kranjske Gore in čez prelaz Vršič. Že sama pot jevredna vse vaše pozornosti. 


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.