Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

EXPO HOTEL BARCELONA, Barcelona, Španija - 230 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi, 2x zajtrk za 2 osebi

EXPO HOTEL BARCELONA, Barcelona, Španija - 230 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi, 2x zajtrk za 2 osebi

91%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Barcelona – prestolnica španske Katalonije, mesto kultur, okusov in številnih znamenitosti. S slikovito arhitekturno dediščino, živahnimi ulicami in butičnimi trgovinicami, ki ponujajo vse od spominkov do dragocenega nakita, je Barcelona zagotovo ena najbolj zanimivih in obiskanih turističnih destinacij v Evropi. Funkcionalni  hotel 4* zagotavlja popolno ravnovesje med kakovostjo in ceno, njegova strateška lokacija pa je eden glavnih razlogov za njegovo priljubljenost med popotniki. Nahaja se v neposredni bližini železniške postaje Sants - glavnega prometnega križišča Barcelone – kar vam omogoča lahek in hiter dostop do središča mesta, plaž in ostalih glavnih znamenitosti prestolnice.

Hotel je le 5 min hoje od razstavišča Fira in v bližini priljubljenih turističnih znamenitosti, kot so Montjuic in Plaça d’Espanya. Hotel razpolaga s 423 funkcionalno zasnovanih sob, ki ponujajo brezplačen WiFi in imajo teraso z bajnim pogledom na mesto. Ne glede na razlog vašega bivanja, bo gostu na razpolago osebje, ki mu bo na voljo ves čas. Češnja na vrhu: strešna terasa restavracije z okusnimi hamburgerji in bazen z bajnim pogledom na Montjuic. Hotelska elegantna Stopn’Rest restavracija služi mednarodne à la carte jedi. Sprostite se lahko tudi na strehi hotela, v baru s čudovitim razgledom na Barcelono. Hotel ima 24-urno recepcijo, ki vam omogoča večjo fleksibilnost v času vašega bivanja. Muzej Joan Miró je le 10 minut hoje od hotela, Barcelona FC Camp Nou Stadium pa je le eno metro postajo naprej.

Vsekakor se morate sprehoditi po najslovitejši ulici Las Ramblas, kjer se en za drugim vrstijo ulični umetniki in trgovinice s spominki. Seveda ne manjka tudi kulinaričnih izkustev: v hladnejših dneh si lahko pogrejete premražene roke ob skodelici vroče čokolade in sladice, ki ji Španci pravijo churros, ali pa si privoščite skodelico café con nata, kave s smetano. Če boste utegnili, vsekakor poskusite tipično špansko paello. Španija je dežela, kjer se mešajo kulture, jeziki in zgodovina. Je dežela, kjer se vse odvija počasneje in bolj sproščeno. Je dežela, kamor se turisti vedno znova vračajo, saj s svojim šarmom in raznolikostjo očara vse, ki radi potujejo in uživajo življenje.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.