Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

76% popusta na 60 min protibolečinske terapije hrbtenice brez olja

76% popusta na 60 min protibolečinske terapije hrbtenice brez olja

76%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


p>ZAKAJ STUDIO KVADRUS ?
Studio Kvadrus je poznan po tem, da se z inovacijami prebija v ospredje. Tokrat smo k sodelovanju povabili mladega strokovnjaka, ki se vam bo popolnoma posvetil in vam polepšal dneve, ki jih boste lahko preživeli brez bolečin v krogu ljudi, ki jih imate radi.
TERAPIJO HRBTENICE PRIPOROČAMO TISTIM KI:

okrevate po kirurških posegih, poškodbah,si želite življenje brez bolečin,si želite živeti polno in zdravo življenje,si želite življenje brez stresa,si želite dvigniti nivo energije,se želite očistiti negativnih energij,si želite sprostiti napetosti v telesu,si želite dvigniti ustvarjalnost,si želite okrepiti imunski sistem,si želite zmanjšati čustvene blokade,si želite zmanjšati mišične, revmatske in druge bolečine,si želite razstrupiti telo,si želite izboljšanje mišičnega tonusa,si želite elastično in napeto kožo,si želite hormonsko ravnovesjeVsakodnevne tegobe in bremena življenja nam obremenjujejo hrbtenico, ki je steber našega telesa. Veliko je vzrokov, da pride do težav z hrbtenico, posledice so v večini primerov boleče in vplivajo na celo naše telo. Tudi tehnik za pomoč pri takih težavah je zelo veliko.
Z  obdelavo hrbtenice se izboljša prekrvavljenost živčnega sistema in prevodnost živčnih impulzov.
Učinki terapije:
Izboljša se stanje vseh notranjih organov,Vzpostavi se ravnotežje v telesu,Izboljša se splošno zdravje in počutje.Odprava stresa, ki je glavni vzrok za različna bolezenska stanja,Dolgoročno zagotavlja izboljšanje kvalitete življenja na vseh področjih,Terapija traja 60  minut in jo izvaja terapevt z diplomo.
Kako poteka ?
Med terapijo ležite na trebuhu pogrnjeni z bombažno rjuho, saj med masažo ne uporabljamo olja.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.