Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

2 X 250ml HLADILNEGA GELA - za LAJŠANJE BOLEČIN v SKLEPIH in MIŠICAH - po telovadbi, fizičnih obremenitvah, zvinu, vnetju mišic ... + GRATIS brisačka

2 X 250ml HLADILNEGA GELA - za LAJŠANJE BOLEČIN v SKLEPIH in MIŠICAH - po telovadbi, fizičnih obremenitvah, zvinu, vnetju mišic ... + GRATIS brisačka

50%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


p>Naredite si učinkovito terapijo za lajšanje bolečin in preprečevanje vnetij s hladilnim gelom, ki pospešuje protivnetne procese in blaži ter hladi bolečine v sklepih in mišicah.
Tako boste lahko pred in po telesni vadbi, po napornem fizičnem delu, po plesu in drugih preobremenitvah nanesli tanko plast hladilnega gela na boleče in otekle predele (mišice, sklepih…) in si olajšali bolečine.
Hladilni gel pa lahko tudi vmasirate v prizadete mesta in odpravite bolečine na bolečih mestih. Po športnih aktivnostih bo gel prijetno hladil in osvežil vaše sklepe in mišice ter tako preprečil oziroma olajšal bolečine.
 Primerno za masažo kože v predelih sklepov in mišic, izvinih, ponavljajočih poškodbah zaradi napora, bolečin v vratu, ramenih in hrbtu. Gel ima dolgotrajen učinek, vzpodbuja metabolizem, pospešuje prekrvitev kože oz. cirkulacijo in pretok tekočin v tkivih.
Hladilni gel je zaželjen prav v vsakem domu, saj pomaga pri raznovrstnih bolečinah. Uporabite ga lahko večkrat dnevno, količina ene embalaže je 250ml, v paketu pa boste prejeli kar dve kremi Ice gel!
Uživajte v športnih aktivnostih, pri delu na vrtu in preživljanju časa brez bolečih skepov in mišic.
Poskrbite za svoje telo in se poslovite od bolečin!


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.